Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

BEAUTY & THE BEAST – TATOVØR I AMAGER CENTRET

Beauty and the Beast er din tatovør på Amager – vi gør din drøm om en tatovering til virkelighed. Vi er en jysk kæde af tatovører, og vi har nogle af de dygtigste internationale og danske tatovører. Så du kan trygt overlade din tatovering i hænderne på os.

Vi er din lokale tatovør på Amager

Hos Beauty and the Beast lytter vi til dig og dine ønsker til en tatovering. Vi er til for dig og for at gøre din drøm om en tatovering til virkelighed. Det gør vi ved at lytte og være nysgerrige omkring dine tanker og idéer til din tatovering.

Sammen skaber vi den bedste tatovering til dig, som du ikke kun bliver glad for på kort sigt, men som du vil fortsætte med at være glad for på den lange bane. På den måde skaber vi de bedste resultater for dig.

Tillid til din tatovør er vigtig

Hos Beauty and the Beast Tatoo ved vi, at tillid er vigtigt. En tatovering er en permanent kropsudsmykning, og det er altafgørende for et godt resultat og en god oplevelse, at du har tillid til den person, der tatoverer dig.

Vi gør vores bedste for at skabe tillid, så du føler dig tryg ved at overlade din kropsudsmykning til os. Det gør vi ved at tilpasse sessionen til lige netop dig og dine behov, så du får den bedste oplevelse i vores klinik.

Tatoveringer i høj kvalitet

Vores tatoveringer er af høj kvalitet, og vi gør en dyd ud af at sikre den højeste standard i alt vores arbejde. Eftersom vores arbejde er permanent, gør vi vores allerbedste for at være det ansvar værdig – og ikke mindst for at give dig det allerbedste resultat.

Hygiejne i fokus i alle vores tatoveringer

Hygiejne er også vigtigt for kvaliteten af vores arbejde. For at minimere risikoen for infektion i forbindelse med din tatovering, følger Beauty and the Beast Tattoo altid de nyeste retningslinjer fra sikkerhedsstyrelsen om sikring af hygiejne i klinikken.

Klinikkens personale og kunstnere er alle certificerede og har indsigt i hygiejne, som er med til at forebygge risiko for smitte i forbindelse med din tatovering.

Det gør, at du trygt kan overlade din kropsudsmykning til os, og vi sørger for, at vi sammen får skabt det bedste resultat for dig.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: