Femilet

Femilet. Velvære indefra

Hos Femilet træder du ind i en fascinerende verden af feminin skønhed og enestående komfort. Af velvære indefra.

Vi er en del af Chantelle Lingerie. I butikken finder du derfor kollektioner fra hele fire populære brands. Foruden de skønne produkter fra Femilet kan du forkæle dig selv med eksklusivt fransk lingeri fra Chantelle. Du kan også lade dig begejstre af de forførende styles fra Passionata. Eller skrue ekstra op for livsglæden med Liveras farverige univers af prisrigtige kollektioner.

Femilets egne kollektioner tilgodeser alle kvindelige former med skålstørrelser fra A-H og et stort udvalg af BH-modeller. Hver eneste style er samtidig designet med den største respekt for kvindekroppens mangfoldighed – og med en dyb forståelse for, hvordan alder forandrer og fremkalder nye følelser, ønsker og behov.

Et besøg i vores butik handler derfor om andet og mere end lingeri, underwear, lifewear og beachwear. Det handler om at give dig en oplevelse. Af velvære. Og af at være. Dig.
Spørg endelig vores veluddannede lingerieksperter til råds. Om design. Om pasform og fit. Om størrelser. Om materialer. Om funktionelle detaljer. Om alt.

Velkommen hos Femilet.

Butikken holder ikke søndagsåbent.

Butikken ligger på 1. sal.
Tlf.: 32 54 46 00