Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-18:00

Lørdag

10:00-18:00

Søndag

10:00-18:00

Åbningstider

GREEN AUTO CLEANING I AMAGER CENTRET

Green Auto Cleaning sørger for at vaske din bil imens du shopper i Amager Centret. Det foregår ved en miljøvenlig, bæredygtig og skånsom proces uden brug af vand. Vasken sker alene ved håndkraft og påføring af et særligt voksprodukt der aftørres og steames med damp. Det resulterer i, at snavset løsnes fra lakken, som får bilen til at fremstå mere skinnende end ved en tur i vaskehal. Derudover sikrer den blide vask ved håndkraft også, at der ikke kommer ridser i lakken, og at din bil vil fremstå så flot som overhovedet muligt. Green Auto Cleaning sørger for en grundig rengøring af bilen både indvendigt og udvendigt.

MERE END ”BARE” EN BILVASK

Green Auto Cleaning er en nyopstartet virksomhed af den arbejdsomme og flittige Kahsay, som længe har drømt om at være selvstændig, for at kunne skabe en fremtidig levevej. Kahsay er en ung mand på 27 år, som er opvokset i en mindre landsby i Eritrea uden elektricitet og fuldstændig afskåret fra den civiliserede verden. Kahsay har oplevet mange grusomheder på sin flugt fra Eritrea, men alligevel lykkedes det ham, for syv år siden, at flygte til Danmark, hvor en støttefamilie stod klar med åbne arme. Kahsay er blevet en stor del af familien, som også har hjulpet ham i gang med Green Auto Cleaning. Kahsay har erfaring indenfor bilvask og denne miljøvenlige proces med brug af et særligt voksprodukt og steaming. Kahsay har førhen arbejdet med bilvask både hos privatpersoner og i storcentre, så det er ikke nyt for ham at skulle vaske din bil på P4 i parkeringshuset.

TIDSBESTILLING TIL EN BILVASK

For at bestille tid til en vask kan Kahsay kontaktes på tlf.: 71464210

Det er også muligt at køre forbi uden tidsbestilling, dog kan det ikke garanteres at der er tid. Kig forbi parkeringshuset på P1, så vil Kahsay hellere end gerne hjælpe dig med at finde en tid til at få vasket din bil.

Priser

Udvendig og indvendig kun 399,-

FIND GREEN AUTO CLEANING I AMAGER CENTRET

Kahsay står klar til at vaske din bil i Amager Centrets parkeringshus på P1 fra den 1. september. Du finder indkørslen til parkeringshuset på Ålandsgade.

Husk parkering

Parkering indgår ikke i Green Auto Cleanings priser, og skal derfor betales udover. Hvis du downloader Amager Centrets PLUS+ app, og registrerer din nummerplade, får du gratis parkering den første time. Ellers koster det kun 8 kr. pr. påbegyndt halve time at parkere i vores p-hus. Læs mere om parkering i Amager Centret.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: