Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

SOUND ACCORD – PLADEBUTIK I AMAGER CENTRET

Pladebutik med finger på pulsen og pick up’en

Sound er ikke kun en pladeforretning, men også en oase hvor vi kan få en pause fra dagligdagens kaos og møde ligesindede musikelskere. Selvom Sound kun har eksisteret siden 2017, så har vi som en del af ACCORD over 80 års erfaring med musikhandel. Hos Sound Accord i Amager Centret træder du ind i en stemningsfyldt butik, hvor det kribler i fingrene for at bladre igennem det omfattende pladeudvalg.

Kvalitetsudvalg af plader og vinyler

Vores store sortiment af vinyler bevæger sig fra undergrundens hotteste tendenser til toppen af hitlisterne. Så om du er på udkig efter det nyeste fra Billie Eilish eller debut- ep’en fra dit yndlings no-wave band, så er vi leveringsdygtige.

Vores medarbejdere er et håndplukket og dynamisk all-star team af garvede veteraner og unge stjerneskud, som sammen er en force uden sidestykke i branchen. Vi tager dit forhold til musikken alvorligt og vores håb er derfor, at Sound kan fungere som et inspirerende mødested, hvor du kan dyrke din passion og interesse for musik.

Uanset om du allerede er ivrig pladesamler eller først lige har begivet dig ind i vinylens verden, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig på din rejse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores pladebutiks inspirerende rammer – i hjertet af Amager.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: