Stofbanner_750x300cm_1til10

JULEKONKURRENCE

Skal du være den heldige vinder af et Amagerkort Gavekort på 500 kr.?

Besøg Amager centrets julevæg med peberkager overfor butikken Mr. Henrik P på 1. sal og deltag i konkurrencen ved at markere de fem fejl på en kupon du finder ved væggen.

_______________________________________

Konkurrencebetingelser

Sådan fungerer konkurrencen

Julekonkurrencen løber fra d. 1. december 2019 til og med d. 20. december 2019 kl.12, hvor vinderen kontaktes direkte

Præmier

1 x Amagerkort Gavekort på 500 kr.

Betingelser for deltagelse

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Amager Centret og hos samarbejdspartnere samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Forbehold

Konkurrencen udbydes af Amager Centret og har ingen tilknytning til Facebook eller Instagram. Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Facebook eller Instagram. Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Amager Centret. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen og personlige oplysninger behandles fortroligt og slettes igen efter konkurrencens afslutning.

Amager Centret er ansvarlig for indholdet i konkurrencen, og der kan ikke kræves erstatningsansvar af Facebook og Instagram i forbindelse med konkurrencen.

Amager Centret kan ikke garantere at indholdet er fejlfrit men bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er opdateret og retvisende. I tilfælde af trykfejl eller i forbindelse med præmieinformationer fraskriver Amager Centret sig alt ansvar.

Amager Centret kan uden varsel ændre konkurrencebetingelserne eller afslutte konkurrencen, hvis det bliver nødvendigt. Brugere mistænkt for snyd vil blive ekskluderet fra konkurrencen og kan ikke gøre krav på præmien.

Centerforeningen Amager Centret
Reberbanegade 3, 2. sal
2300 København S