Events i Amager Centret

Amager Centret er ikke blot et samlingspunkt for shopping, madoplevelser og indkøb i verdensklasse. Det er ligeledes et samlingspunkt for fantastiske events og hyggelige aktiviteter tæt ved hjertet på Amager. I Amager Centret sørger vi ikke blot for at afholde fantastiske events, men vi sørger ligeledes for, at vores events og aktiviteter samler amar’kanerne og skaber en lokal stemning. En stemning i hyggelige og selskabelige rammer, der kendetegner Amagers stemning og ånd.

 


Events og aktiviteter på Amager - Samler Amar’kanerne til aktiviteter

Vi sørger altid for, at aktiviteterne i Amager Centret passer til årstiderne og årets forskellige helligdage.
Det giver ikke blot en passende og hyggelig vibe, men giver samtidig mulighed for at samle amar’kanerne til aktiviteter og øge den lokale stemning og det lokale sammenhold.

Amager er kendt for at være et lokalt, hyggeligt og et dejligt sted og det er netop dét, vi altid sigter efter med vores events og aktiviteter. Vi ønsker at samle hele Amager til hyggelige events med gode vibes, der både giver et smil på læben og én på opleveren. Disse events kan udfolde sig både som koncerter, markeder, workshops eller events med fokus på den gode stemning og hygge.

Vores events og aktiviteter henvender sig ikke kun til én målgruppe, men favner bredt og mangfoldigt - ligesom Amager. Du kan derfor både opleve eventyrlige aktiviteter til børnene og voksne med barnlige sjæle samt fede events til voksne.
Vi laver også lokale arrangementer i samarbejde med vores fantastiske butikker og restauranter, så vi altid kan gøre dig opmærksom på alt fra tidens mode, hyggelig boligindretning, lækker mad og fantastiske tilbud.

Du kan følge med i de forskellige aktiviteter og events i Amager Centret her så du altid er opdateret.

 

 


Se nyheder fra Amager Centret

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

– Nyhed – Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

- Nyhed - Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Se alle nyheder her