Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Gå på en spændende jagt efter dyrekranier og udstoppede dyr i hele centret

Kom og vær med i Den Store Kraniejagt fra den 22. august til den 2. oktober. Her kan I gå på en spændende jagt efter dyrekranier og udstoppede dyr, der er placeret rundt i hele Amager Centret. Og det er helt gratis! Det eneste I skal gøre, er at hente jeres gratis opgavehæfte i Føtex Kundeservice, og så er I klar til at starte jagten på kranierne.

Amager Centrets vilde dyr
Under jeres jagt på de mange dyrekranier, skal I også holde ekstra godt øje med de 8 udstoppede dyr, der gemmer sig i forskellige butikker i centret. I kan blandt andet finde en stor løve, en snu ræv og en farlig sort bjørn. Kan I mon spotte alle 8 dyr?

Gratis kranie-tatoveringer
Vi har selvfølgelig sørget for, at I kan få et minde med hjem fra jeres jagt efter kranier og udstoppede dyr, så hvis I kunne tænke jer en sej kranie-tatovering til børn (selvfølgelig ikke permanent), skal I blot finde Beauty and the Beast Tattoo på 1. sal, hvor I kan få udleveret en gratis kranie-tatovering. Så kan I vise alle, at I har været på den sejeste kraniejagt i Amager Centret.

Lær mens I har det sjovt
Den Store Kraniejagt indeholder masser af sjov læring til børn og unge og kan med fordel anvendes som en del af undervisningen i institutioner og folkeskoler. Der er ingen tilmelding, det er gratis og alle er velkomne.

Klar på flere oplevelser? - Deltag i konkurrencen og vind billetter
Når I har fundet kranierne og de udstoppede dyr, kan I downloade Amager Centrets app via QR-koden på bagsiden af opgavehæftet og deltage i konkurrencen om at vinde 4 stk. kombi-billetter til Statens Naturhistoriske Museum, Zoologisk Museum og Palmehuset i Botanisk Have til en samlet værdi af 420,-.
Læs mere om udstillingerne her: https://snm.ku.dk/udstillinger/ (bemærk at Zoologisk Museum lukker permanent den 24. oktober 2022).

Konkurrencen slutter den 2. oktober og vinderen kontaktes direkte.
*Præmien kan ikke ombyttes til andre billetter eller kontanter.

Instagram
Hvis I skulle have lyst til at dele jeres billeder fra jagten rundt i Amager Centret, så er I velkomne til at tagge @amager_centret på Instagram. Vi glæder os til at se jeres seje billeder!


Rigtig god jagt!

Venlig hilsen
Amager Centret