Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Fastelavnsguiden & Konkurrence

Fastelavnsguiden

Hent vores supersjove og corona-venlige fastelavnsguide, og lad os sammen – hver for sig – få en superskæg fastelavn alligevel! Det bliver supersjovt, det tør vi godt at love – Ama’r Halshug!

Det blev desværre ikke den fantastiske fastelavn i år, vi havde drømt om. Vi havde ellers glædet os til at se jer alle igen i jeres flotte fastelavnskostumer til et brag af en fastelavnsfest. Men den kedelige corona-situation skal da ikke slå os seje Ama’rkanere ud!

Vi har derfor gjort os umage for at lave en sjov fastelavnsguide, med 6 steps til ’hvordan man kan lave et flot fastelavnsris’, som en inspiration til, hvad du og dine børn kan lave til fastelavn i en corona-tid.

Hent Fastelavnsguiden her og print den hjemmeKonkurrence:

I forbindelse med fastelavnsguiden udlodder vi også et gavekort til det flotteste fastelavnsris. Del derfor endelig dit fastelavnsris med os på Instagram på @Amager_Centret, som er step 6 i guiden, så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 300 kr. til Føtex*2, som kan bruges på legetøj, eller lige hvad du lyster.

*2 Konkurrencebetingelser: Vinderen af gavekortet trækkes i løbet af uge 7, og får direkte besked via Instagram.Hvad går fastelavnsguiden ud på?
Fastelavnsguiden begår af i alt 6 sjove aktiviteter, eller såkaldte steps, som indebærer alt lige fra, at børnene selv skal ud i naturen for at lede efter grene til deres fastelavnsris, til at de skal lave flot fastelavnspynt, som alt sammen til sidst skal blive til et flot fastelavnsris.

Kig også forbi Føtex i Amager Centret (Kundeservice), som er step 2 i guiden, og hent en gratis Dumle slikkepind til dit fastelavnsris*1

*1 Så længe lager haves (500 stk.). Der udleveres én Dumle slikkepind pr. barn som kan afhentes fra torsdag d. 11/2 til og med søndag d. 14/2 indenfor Føtex's åbningstider.Praktisk info:

Krea-ting du kan få brug for (Dette medfølger ikke)

Karton i farvet og sort papir - Maling/fingermaling - Pensler - Silkepapir - Fjer - Pailletter - Glimmer - Piberensere - Øjne - Saks - Tusser/farveblyanter - Limstift - Klisterbånd/limpistol - (Elastisk)snor - Elastikker – Klipsemaskine – og andet godt.

Føtex, Irma og Normal holder blandt andet åbent, hvis du skulle komme til at mangle noget til dit krea-projekt eller bare lidt ekstra guf til den søde tand.