Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

”Flower Drop”: Udstilling og performance af billedkunstner Molly Haslund

Iført et stiligt jakkesæt går kunstner Molly Haslund rundt i og omkring Amager Centret med en kæmpe buket af solsikker, pæoner og roser. Hun går ned ad de lange centergange og krydser Amagerbro Metrotorv, mens hun koncentrerer sig om at holde sammen på blomsterbuketten, der er så stor, at den næsten skjuler hendes skuldre og ansigt. De farverige blomster tiltrækker opmærksomhed fra de omgivende centergæster, fodgængere og cyklister. Indimellem taber hun en enkelt blomst og går videre, som om hun ikke har bemærket det.
Venlige centergæster samler blomsten op og løber efter kvinden med den enorme buket for at give hende den tabte blomst igen. Som tak får de lov til at beholde blomsten, og eftermiddagen kan forsætte efter dette uventede øjeblik af gensidig venlighed, nu med en blomst som memento.
Et vidnesbyrd fra et øjeblik delt mellem tilfældige mennesker kan frem til og med d. 30. juni, opleves i flygtige glimt på infoskærmene rundt om i Amager Centret. Man kan også finde et fastfrosset øjeblik på tryk, som en hilsen til dem, der besøger den lokale blomsterhandler, AC Blomst. En særlig tak skal lyde til AC Blomst, som står bag den pompøse buket, der er centrum i Haslunds performance i Amager Centret.

Performancen ”Flower Drop” kan opleves live i Amager Centret fredag den 24. juni kl. 15 - 16 efterfulgt af en finissage fra Kl. 16 - 17 i centrets gårdhave, med mulighed for at møde kunstneren over et lille glas og få en blomst med sig hjem til weekenden. Alle er velkomne.

Deltag på workshop med papirblomster og poesi
Søndag den 12. juni fra kl. 11-14 holder billedkunstner Molly Haslund en gratis, åben workshop for voksne og børn hvor man kan lave sin egen papirblomst og få et stykke unik poesi med hjem, sammen med blomsten. På workshoppen kan du møde papirkunstner Lawrence Ebelle og forfatter Tomas Lagermand Lundme. Workshoppen foregår på 1. sal ved siden af Name It og Weekday. Læs mere om workshoppen HER (indsæt link til workshop event).

Udstilling og performance med Molly Haslund er en del af udstillingsplatformen FABRIKKEN Afd. AC, som er et samarbejde mellem Amager Centret og Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design. Læs mere om udstillingen og billedkunstner Molly Haslund på FABRIKKEN for Kunst og Designs hjemmeside: ffkd.dk/fabrikken-afd-ac

FABRIKKEN Afd. AC er støttet af Amager Centret, Statens Kunstfond, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, 15. Juni Fonden, Ny Carlsbergfondet, og Det Obelske Familiefond. Buketten til performancen ”Flower Drop” er sponsoreret af AC Blomst.