Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kom til oplæsning i vores bottleshop

Vi er glade for at kunne præsentere et arrangement med oplæsninger fra tre enormt spændende, nye stemmer i dansk litteratur d. 28. oktober!
–––––
Fie Martens Ljungmann er uddannet fra Forfatterskolen. Hendes debutbog, under indflydelse, er netop udkommet på forlaget Basilisk. Fies tekster arbejder i affekt. De beskæftiger sig med det besværlige og det “glemte”, i en subjektiv kontekst. Derudover undersøger de de underlæggende performative lag, der kan være i en skriftpraksis.
–––––
Maja Lindberg Schwaner (f. 1990) er uddannet fra Biskops Arnö Författarskola, litteraturvidenskab på SDU og MFA i kunst på HDK-Valand Academy of Art and Design. Hun arbejder primært med tekst og skulptur, og debuterede sidste år med Tærskel.
Tærskel er en samling af syv noveller, alle skrevet i jeg-form, men drevet frem af forskellige fortællerstemmer, logikker og temperamenter. Novellerne foregår i realistiske hverdagsrum men indsætter elementer fra horror, sci-fi og fantasy, så der indenfor hver tekst sker gradvise glidninger fra det genkendelige til det sære og umulige. Som titlen antyder, sker der transformationer hvor grænserne mellem rum og grænserne mellem hvad der er menneskeligt og hvad der ikke er, overskrides.
–––––
Kajsa Balk-Møller (f. 1995) er uddannet fra Skrive- kunstakademiet i Bergen og Talentskolens forfatter- linje. Hun studerer i øjeblikket ved Det Fynske Kunstakademi. Ensomhedens interval er hendes debut.
I "Ensomhedens interval" tilbringer en pige en sommer hjemme med sine forældre, tvillingebrødre og familiens hunde. Hun keder sig, kalder sig Haha og længes efter timerne hos sin cellolærer. Snart overtages familiens verden af Hahas fantasi og vilje, der begynder at styre relationer og hierarkier imellem insekter, sanser og planter såvel som familiemed- lemmer. Bogen er et forvrænget eventyr befolket af vildfarne stokroser, tyggegummidyr sat fast under bordpladen, fluer, silkekjoler og en grådig tante.

Vi glæder os til at se jer i Amager Centret.