Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Gratis yoga på tagterrassen - alle kan være med

Trænger de stive lemmer til lidt kærlighed og selvforkælelse? Så har vi løsningen!

Samtlige søndage i juli tilbyder Amager Centret gratis rooftop yoga til vores kunder. Træningen starter kl. 10 og afholdes af tre dygtige yogainstruktører, med fokus på Hatha yoga og Yin yoga. Efter træningen vil der være lækre goodiebags til dem der har deltaget i træningen. Gratis billetter kan afhentes hos Intersport (1. sal) i ugen op til den pågældende weekend – så længe lager haves. Max 2 billetter per kunde.

Yogaprogram:
Uge 26: Maria Toronczyk fra Yoga Amager (Hatha yoga)
Uge 27: Tina Jallov Assentoft fra T-Yoga (Yin yoga)
Uge 28: Charlotte Rasmussen (Hatha yoga)
Uge 29: Tina Jallov Assentoft fra T-Yoga (Yin yoga)
Uge 30: Maria Toronczyk fra Yoga Amager (Hatha yoga)

Vi har sørget for yogaudstyr, så det er bare om at hente din gratis yogabillet før din naboyogi.

Vi glæder os til at se jer og alle jeres lækre yoga-skills :-)

*du finder elevatoren til tagterrassen i stueetagen overfor Amager Isenkram
*aflyses eller rykkes i tilfælde af dårligt vejr
*husk gerne et tæppe, vand og en trøje på kolde dage


Her kan du læse mere om de tre undervisere:

Maria - Yoga Amager
Til rooftop-yoga hos Amager Centret kan du møde Maria søndag i uge 26 og 30. Hun underviser i Hatha Yoga på et niveau, hvor alle kan være med. Du kan glæde dig til, at Maria forkæler dig med åndedrætsøvelser og klassiske yogastillinger med fokus på styrke, smidighed og balance.
Marias stil er let, legende og uhøjtidelig. Hun er nysgerrig og åben af natur, hvilket smitter af på hendes yogaundervisning. Hun er på en og samme tid fokuseret og afslappet, så der både er plads til ro og fordybelse, men også til leg og grin. Hos Maria skal det først og fremmest være rart at komme til yoga. Maria er indehaver af Yoga Amager. Du kan læse mere om Maria her

Tina - T-Yoga
Tina har T-Yoga, som holder til i et lille yogastudie på Kastrupvej 85. Tina underviser i Yin Yoga på taget i Amager Centret i uge 27 og 29. Yin Yogaen hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Yin Yoga kan hjælpe dig med at lindre stress og angst. Yin yoga er primært siddende og liggende stillinger, som du bliver i i 3 - 5 minutter. Du bliver guidet og hjulpet ind i stillingerne. Alle kan være med.
I sit yogastudie tilbyder hun udover Yin yoga, Hatha Yoga og senioryoga. Tina har en 500 timers Hatha uddannelse + en uddannelse i Yin Yoga bag sig. Læs mere på www.t-yoga.dk

Charlotte
Jeg er uddannet hos Misa Yoga - København, hvor jeg har 330 timers undervisning i Iyenga Yoga og Hatha yoga.
I undervisningen lægger jeg vægt på at vi bygger den endelig yoga stilling op med for øvelser og bruger forskellige hjælpemidler, som tæpper, bælter, klodser og yogapøller. Redskaberne bruges med fordel til at arbejde med stivhed og skævheder, manglende styrke eller skader i kroppen. Ligeledes er redskaberne med til at sikre at din krop støttes, strækkes og genopbygges på den mest hensigtsmæssige måde. På den måde kan du få det optimale ud af stillingerne, uanset din krops tilstand. Det er vigtigt for mig at du oplever at yogaen gør en forskel for dig, både mentalt og kropsligt når yogaundervisningen er færdig.