Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Sensommerens hyggeligste motionsløb lægger vejen forbi Amager Centret

Lørdag den 3. september afholder Amagerplanen motionsløbet ’Løb mellem husene’. Motionsløbet er en helt særlig måde at vise almene boligområder frem til alle. Løbet er også for dig, der vil finde nye ruter og veje at bevæge dig på. Og for dig der er nysgerrig på at opleve de almene boligområder fra en anden vinkel og hvordan de bidrager positivt til byens liv og dens fællesskaber.

Løb mellem husene finder sted hvert år, og i år er Urbanplanen på Amager blevet udvalgt. Det er vi ekstra glade for, da det betyder at de mange glade motionister får fornøjelsen af at løbe (gå) gennem Amager Centret på deres fem kilometer tur rundt på Amager.

Løbet starter og slutter i Remiseparken (indgang ved Peder Lykkes Vej, 2300 København S) og koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Det beløb giver dig et startnummer, en lækker letvægts løbe-t-shirt, drikkevarer, adgang til frugt og en snack-buffét. Løb mellem husene er for ALLE, uanset niveau.

Vi står klar til at heppe på alle de seje motionister mellem kl. 13.00-14.00, når de kommer gennem vores dejlige center. Hvis ikke du skal deltage i løbet, så kom endelig forbi og hep med.

Løbernes tur igennem Amager Centret er et samarbejde mellem DGI, Amagerplanen og Amager Centret.

Find mere info og køb din billet på www.sportstiming.dk.