11. november - 23. december

10:00 - 19:00

Stueetagen

Føj til kalender

Støt en god sag

Ønsketræet - Støt en god sag
Besøg ønsketræet og vær med til at gøre en forskel for familier på Amager, der har det ekstra svært i julen.

Ønsketræet er et støtteinitiativ, og et samarbejde mellem Amager Centret, Barnets Glæde og Rotary Amager Strand og Rotary Christianshavn/Slotsholmen , der støtter lokale initiativer og udsatte børnefamilier.

Du finder ønsketræet i stueetagen, ved Neye.

Den første støtteperiode: Julegaver til udsatte børnefamilier på Amager
I perioden fra d. 11. november til og med d. 29. november kan du plukke et gavemærke fra ønsketræet og opfylde et barns juleønske. Det er desværre ikke alle børnefamilier her på Amager, der har råd til at købe julegaver i år. Ved at plukke et barns juleønske på ønsketræet kan du derfor være med til at sprede juleglæde hos de familier, der har det ekstra svært i år.

Du opfylder et barns juleønske ved at købe én af gaverne på gavemærkerne i en af vores 86 butikker, og indlevere både gave og gavemærket hos enten Bog & Idé, Matas eller Kids Coolshop senest fredag d. 10. december. Så sørger vi for at gaven kommer frem til rette barn.

Den anden støtteperiode: Julehjælp til ukrainske flygtningebørn, bosiddende på Amager
I perioden fra d. 29. november til og med d. 23. december kan du plukke et gavemærke fra ønsketræet og være med til at støtte juleindsamlingen, der i år går til at kunne hjælpe de ukrainske flygtningefamilier her på Amager med at få en hyggelig jul her i Danmark. For de ukrainske flygtningefamilier bliver julen nemlig ikke, som den plejer, og det kan være svært for dem bare at få råd til at købe julegaver i år.

Du støtter juleindsamlingen ved at overføre et valgfrit beløb via Mobilepay til 55 16 34, og pengene går til at kunne købe julegaver ind til børnene. Om du støtter med 50 kr., 100 kr. eller mere, er helt op til dig. Al julehjælp tæller og vil blive modtaget med taknemlighed!

Tak til alle vores søde kunder, butikker og samarbejdspartnere, der med til at sprede juleglæde og gøre en forskel for udsatte børn og familier på Amager <3