Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Fra 6. - 16. april kan alle børn under 12 år komme til påskeferiehygge i Amager Centret.

Halli, halløj Amar’Kids!

Der har været en lille påskehare i dit yndlingscenter, og den har lagt nogle påskeæg.

Fra onsdag d. 6. april til og med lørdag d. 16. april kan alle børn under 12 år komme til påskeferiehygge i Amager Centret. Kig oppe, kig nede, du skal bare lede efter ni sjove og spiselige gaver fra vores butikker.

Vi ved hvor påskeharen har lagt dem, for den har nemlig sagt det, og du kan finde alle gaverne med påskeferiebilletten og deltage i konkurrencen om et gavekort til 1.000 kr. til Kids Coolshop.

Du kan købe påskeferiebilletten i Føtex Kundeservice fra den 6. april for 50 kr. (værdi 265 kr.) og starte jagten på de flotte gaver.

Gaverne i påskeferiebilletten er:
1. Sodavand hos Pizza by Nick
2. Memoryspil hos Name It
3. Nøglering hos Minifin
4. Badebold hos Bog&Idé
5. Farveblyanter og tusser fra Normal
6. Travel mug hos Spejdersport
7. Påskekanin hos Kids Coolshop
8. 1 kugle is i bæger fra ParadIs
9. Drikkedunk + 20% rabat hos Hummel

Konkurrence
Vind et gavekort på 1.000 kr. til Kids Coolshop.

Kids Coolshop sætter et flot gavekort på højkant til deres butik, hvor du kan finde et spændende udvalg af spil, gadgets og legetøj til børneværelset.

Løs opgaven på bagsiden af påskeferiebilletten, og aflever konkurrenceslippen hos Kids Coolshop senest mandag d. 19. april. Kids Coolshop trækker lod blandt alle rigtige svar, og den heldige vinder vil få direkte besked.


Påskeferiebilletten har en samlet værdi af 265 kr. og kan købes fra onsdag d. 6. april til og med søndag d. 16. april i Føtex Kundeservice så længe lager haves.

Vær opmærksom på, at Amager Centret har lukket på helligdage. Se vores åbningstider her: https://www.amagercentret.dk/information/aabningstider/