Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kom til en Total Ama'rkansk Øko-middag

Har du lyst til sund og lækker grillmad i hyggelige omgivelser sammen med dine fælles ama´rkanere? Så køb billet til Total Øko-Ama'rkansk Fællesspisning d. 20. august fra kl. 19-22 i Amager Centrets Gårdhave.

Der vil være opstillet grill i gårdhaven, hvor du kan grille dine råvarer. Du bestemmer selv, om det skal være lækre økologiske grøntsager eller kvalitetskød, der skal på grillen. Der vil være en grill-mester, som kan hjælpe dig med at få det bedst mulige resultat af dine økologiske råvarer.

Gårdhaven vil være pyntet med lys og bordene vil være dækkede med kokkens bedste tilbehør leveret fra Økoskabet.dk, som du frit kan nyde til dit grillede kød eller dine grillede grøntsager.

Kok Luke Cyriacks, som har været en fast gæst i marken på Seerupgaard de sidste år, laver forretten og alle grøntsagselementerne. Du kan glæde dig til følgende 3-retters menu:

Forret:
Tærteskal fyldt med en bund af grøntssagspaté, toppet med ristet courgette vendt i en salsa verde af sæsonens urter, og toppet med en frisk, let sommersalat og blomster.

Hovedret:
Der kan vælges mellem to elementer, I selv griller i gårdhaven. Kød fra Kødbilen.dk eller det vegetariske element, grillspyd med græskar, løg og andre af sæsonens grøntsager fra Seerupgaard med en vinaigrette glaze til.

Til hovedretten serveres kartoffelsalat, tomatsalat og surdejsbrød med pisket smør.

Dessert:
Rørvig Dessert leverer desserten.

Du køber din billet på madbillet.dk – se også link i venstre side. Under bestilling vælger du, om du ønsker en Total Øko-vegetarpakke leveret med lækre grøntsager fra Økoskabet.dk eller en Total Øko-kødpakke leveret med lækkert kvalitetskød fra Kødbilen.dk.

Bemærk at prisen på 250 kr. pr. person går ubeskåret til velgørenhed. Prisen er eksklusiv billetgebyr.

Glæd dig til en hyggelig aften med en masse andre ama´rkanere, der også elsker økologi.

Total Øko-Ama'rkansk Fællesspisning er en del af programmet for Amager Centrets Total Øko-dag.