Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Vinterferiebillet

Kalder alle seje Amar’Kids, der er klar på at lege skiløb i vinterferien.

Fra lørdag d. 12/2 til og med d. 20/2 kan alle børn under 12 år komme til vinterferiehygge i Amager Centret. Med vinterferiebilletten i hånden kan du lege, at du klikker i skiene og suser fra butik til butik, mens du samler ni sjove og spiselige gaver.

Med årets vinterferiebillet kan du samle alt fra en softice fra Paradis til en kreativ malebog fra Bog & Idé og samtidig deltage i konkurrencen om et gavekort til Minifin. Vinterferiebilletten koster 50 kr. og har gaver til en værdi af 165 kr.

Du kan købe vinterferiebilletten i Føtex Kundeservice og herefter starte din skitur rundt til de forskellige butikker.


Gaverne i årets vinterferiebillet er:

- Vandspil hos Kids Coolshop

- Pizzaslice hos Pizza by Nick

- Minibadebombe fra MiniFin

- Malebog fra Bog & Idé

- Slikpose og slikring fra Vibholm

- Klistermærker hos NORMAL

- Hacky sack fra Deichmann

- Softice med drys fra Paradis

- Frugtstand og juice fra FøtexKonkurrencen: Vind et gavekort på 1.000 kr. til MiniFin.

MiniFin sætter et flot gavekort på højkant til deres butik, hvor du kan finde et spændende udvalg af børnetøj og fine ting til børneværelset.

Løs opgaven på bagsiden af vinterferiebilletten, og aflever konkurrenceslippen i postkassen hos MiniFin på 1. sal senest mandag d. 21. februar. MiniFin trækker lod blandt alle rigtige svar, og den heldige vinder vil få direkte besked.Vinterferiebilletten har en samlet værdi af 165 kr. og kan købes fra lørdag d. 12. februar til og med søndag d. 20. februar hos Føtex Kundeservice så længe lager haves.