DOWNLOAD VORES NYE APP OG FÅ 1 TIMES GRATIS PARKERING

 

Optjen Point – Få Fede Præmier - Få 1 Times Gratis Parkering 

Det er super nemt at optjene point på appen – hver gang du går ind i centret og åbner Amager Centret PLUS+ appen, får du automatisk 10 point. Du skal bare have slået placering samt bluetooth til på din mobil, og så er du i gang med at optjene point.

Du kan vælge imellem forskellige præmier fra butikkerne, når du har optjent nok point. Præmierne i pointshoppen opdateres løbende, og du kan altid se de aktuelle præmier på appen.

Se Tilbud Fra Dine Yndlingsbutikker

Du vælger selv hvilke butikker, du vil se tilbud og nyheder fra, så du får kun vist indhold fra dine yndlingsbutikker. Appen fungerer lidt ligesom Instagram, hvor du kan følge butikkerne og se deres indhold på din startside.

Hent Appen Her

Klik her for at hente appen helt gratis på Google Play eller App Store eller scan QR-koden:


Tjek også disse nyheder

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

Miljøvenlig bilvask mens du handler

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

People Like Us er åbnet i Amager Centret

Ny ølbar er åbnet

Amager Centret har fået sin helt egen ølbar. People Like Us har nemlig slået dørene op til deres ølbar og bottle shop på 1. sal.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

Se flere nyheder her