DOWNLOAD VORES NYE APP OG FÅ 1 TIMES GRATIS PARKERING

 

Optjen Point – Få Fede Præmier - Få 1 Times Gratis Parkering 

Det er super nemt at optjene point på appen – hver gang du går ind i centret og åbner Amager Centret PLUS+ appen, får du automatisk 10 point. Du skal bare have slået placering samt bluetooth til på din mobil, og så er du i gang med at optjene point.

Du kan vælge imellem forskellige præmier fra butikkerne, når du har optjent nok point. Præmierne i pointshoppen opdateres løbende, og du kan altid se de aktuelle præmier på appen.

Se Tilbud Fra Dine Yndlingsbutikker

Du vælger selv hvilke butikker, du vil se tilbud og nyheder fra, så du får kun vist indhold fra dine yndlingsbutikker. Appen fungerer lidt ligesom Instagram, hvor du kan følge butikkerne og se deres indhold på din startside.

Hent Appen Her

Klik her for at hente appen helt gratis på Google Play eller App Store eller scan QR-koden:


Tjek også disse nyheder

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

- Nyhed - Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Kig forbi det nye Amar´ centret

VELKOMMEN I DET NYE AMAGER CENTRET

– Nyhed – Kig forbi det nye Amar´ centret

Se flere nyheder her