Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

FLYING TIGER I AMAGER CENTRET

Hos Flying Tiger i Amager Centret kan du finde alverdens ting til bolig, leg, håndværk, fest, skole og kontor. Vi specialiserer os i at få dig til at føle dig godt tilpas – uanset om vi designer ekstraordinære produkter til hverdagen eller får hverdagsprodukter til at se ekstraordinære ud. Vores sortiment består da også udelukkende af produkter, der får dig tættere på andre, der får dig til at smile, du gerne vil prøve og som du har lyst til at give videre som gave. Værdien er ikke at finde i selve produkterne, men derimod i de oplevelser, som kommer sig af produkterne.

Hver måned finder 300 nye produkter vej til butikken – og her er det alt fra festartikler, pynt til hjemmet og børnelegetøj til gadgets, gode gaver og prisvindende designs. Priserne er altid yderst rimelige – du skal nemlig føle dig rig, når du forlader Flying Tiger i Amager Centret.

Flying Tiger er placeret i stuen i Amager Centret – se placeringen på kortet herunder.

Flying Tiger åbningstider i Amager

Flying Tiger følger Amager Centrets generelle åbningstider, og vi har derfor åbent alle ugens dage. Vi åbner dørene klokken 10, og lukker dem igen klokken 19 i hverdagene. Lørdag og søndag lukker vi klokken 17. Vi holder lukket på helligdage. Du kan altid holde dig opdateret på vores åbningstider for ugen her på siden. 

Flying Tiger på Amager er placeret lige ved Amagerbro Metrostation, og det er derfor nemt og bekvemt at komme forbi og hente det du skal bruge, hvis du benytter dig af offentlig transport. Er du i bil, finder du også masser af muligheder for parkering – på trods af vores centrale lokation. Du kan parkere i vores parkeringshus, hvor du endda kan parkere gratis den første time, hvis din nummerplade er registreret i centrets PLUS+ app.   

Find fede ting til boligen

Hos Flying Tiger på Amager finder du masser af fede ting til boligen. Vores butik bugner af varer indenfor bl.a. følgende kategorier:

  • Køkken
  • Bad
  • Personlig pleje
  • Dekoration
  • Udendørs
  • Og meget mere

Hos os finder du alt fra krydderier, bestik, lyskæder, krukker og rejseartikler til body scrub, tandbørster, grydeskeer og meget mere. Du kan være sikker på, at når du besøger Flying Tiger på Amager, at du aldrig går forgæves ind i vores butik. Vi vil næsten garantere, at du finder et eller andet du kan bruge – og hvis du har brug for hjælp, hjælper vores smilende medarbejdere hellere end gerne.

Alt i leg og spil

Livet er en leg, men derfor kan man selvfølgelig godt fylde livet med lidt ekstra sjov og spas. Hos Flying Tiger i Amager Centret har vi legetøj og spil for børn og voksne i alle aldre. Uanset om du leder efter aktiviteter til udendørs eller indendørs, finder du det hos. Leder du efter et spil til når du sidder på toilettet? Eller måske legetøjsvåben til vandkampen i baghaven? Eller skal du blot bruge et nyt brætspil til hygge med familie eller venner? Hos Flying Tiger finder du alt i leg og spil, og vores produkter følger selvfølgelig sæsonerne, så du altid kan finde en masse udendørsspil om sommeren og indendørsspil om vinteren.

Festpynt nær mig på Amager

En vigtig del af enhver god fest er udsmykningen og dekorationerne – uanset anledningen. Det kan være noget af en opgave at finde det rette festpynt, hvis man ikke ved, hvor man skal starte. Hos Flying Tiger på Amagerbro kan du finde alt du skal bruge af pynt til fest. Vi har et stort udvalg af forskellige balloner, belysning, party spil, festdekorationer og meget mere.

Kom ind forbi Flying Tiger of Copenhagen i Amager Centret for at se, hvad vi kan tilbyde dig.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: