Spisesteder og caféer i Amager Centret – Fantastiske smagsoplevelser


Er du på udkig efter fantastiske spisesteder eller lækre restauranter og caféer på Amar´?
Hos os i Amager Centret har vi et stort udvalg af restauranter, skønne caféer og spisesteder, som vi selv syntes er helt fantastiske! Så du kan med garanti også finde noget til den store sult eller til den søde tand.

Vores restauranter og spisesteder er altid klar til at hjælpe dig, når du skal nyde en lækker middag eller have en velfortjent og velsmagende pause fra shoppingen.
Vi har lidt til enhver smag – hvad end du er til intim atmosfære, café-stemning, stor buffet eller måske bare en klassisk pub, så har vi helt sikkert noget til dig. 

Alle vores restauranter og caféer i Amager Centret går op i kvalitet, smagsoplevelser og service. Det betyder, at du kan nyde din mad og drikkevarer i hyggelige omgivelser og nyde en velfortjent pause. Gode vibes gør kun lækker mad endnu mere velsmagende.

Du kan nyde en lækker middag eller en skøn frokost på restauranterne eller måske tage din sandwich og din kaffe to-go. Uanset hvordan du foretrækker din mad og drikke, vil du altid kunne opleve god kvalitet, skøn energi og en lækker smag.
Desuden er der, flere gange om måneden, god musik og endnu bedre stemning i vores restauranter, når vi afholder diverse events i Amager Centret.


Restauranter og caféer i Amager Centret – Forkæl dig selv


Vores restauranter, caféer og spisesteder er den perfekte pause fra din shoppingtur.

Skulle du få lyst til en brunch med det hele, lækker aftensmad eller gode drinks kan din tur i Amagercentret måske ende på Café A. Er du til god stemning, friske fyre, høj energi og god juice, så er Joe & The Juice stedet, hvor du skal tage din shoppepause. Eller hvis du bare har lyst til en lækker vaffelis, eller en iskold shake, så er Paradis Is lige stedet for dig. Skulle ølmusklen være gået kold under din shoppingtur, kan du jo tage et smut forbi det hyggelige Amagerhylden, og få dig en kold øl eller to.

Har det været en laaaang dag, så brygger Espresso House en fantastisk kop kaffe der helt sikker nok skal få dig i gang igen. Du kan også tage forbi Pizza By Nick, der er Amager Centrets lokale pizzamand. Han har slinget lækre slices over disken siden 1994.

Er du i humør til god vin og eksperimenterende fusionsmad, så er Bistronomi rykket ind i Amager Centret, hvor de står klar til at give dig en madoplevelse der er lidt udover det sædvanlige. Alternativt kan du besøge Wokshop, som laver sund, frisk og autentisk thailandsk mad til penge som alle har råd til. Sidst men ikke mindst står Halifax klar med lækre frisklavede burgere, og sprøde fritter.