PARKERING I AMAGER CENTRET

Når du besøger Amager Centret kan du altid parkere i vores parkeringshus – placeret midt på Amager. Parkeringshuset er åbent fra 07:00-22:00 alle dage (på nær helligdage), og er det oplagte sted at smide bilen, når du skal på shoppetur. Det koster kun 8 kr. pr. påbegyndt halve time at parkere i vores p-hus. Hvis du har registreret din nummerplade i Amager Centrets PLUS+ appen, kan du få1 times gratis parkering. Om søndagen er det gratis at benytte sig af vores parkeringshus, og der er fri parkering i hele åbningstiden. Du finder indkørslen til parkeringshuset på Amager på Ålandsgade.

Download Amager Centrets PLUS+ app her.

 

Parkering ved Amagerbro

Hvis du er på udkig efter det perfekte sted at smide bilen inden dagen står på sightseeing i Københavns forskellige bydele, kan du med fordel parkere i Amager Centrets parkeringshus. Amager Centret er placeret lige ved Amagerbro metrostation, hvor du let og hurtigt kan komme til nogle af de bedste lokationer København har at byde på. Foretrækker du at gå, kan du, med parkeringshusets placering lige ved Amagerbrogade, nemt følge Amagers hovedgade til Christianshavn og videre ind til Indre By. Uanset hvor du er på vej hen, opnår du stor fleksibilitet ved at parkere bilen i vores p-hus – både når det kommer til placering og åbningstider.

 

Gratis parkering på Amager

Hvis du har Amager Centrets PLUS+ app og har registreret din nummerplade, får du automatisk 1 times gratis parkering i døgnet, når du parkerer i Amager Centret. Og det gælder alle ugens dage.

Download Amager Centrets PLUS+ app her.

Om søndagen kan du helt gratis parkere i Amager Centrets parkeringshus – i hele åbningstiden. Tag på en stille og rolig søndagsshoppetur med familien eller tag videre ind og se nogle af Københavns seværdigheder helt uden at betale for dyr parkering.

 

Nem betalingsparkering på Amager

Alle ugens andre dage koster det 8 kr. pr. påbegyndt halve time at parkere i Amager Centrets parkeringshus. Vi tilbyder en række forskellige måder, så du nemt kan betale for den tid du parkerer her, bl.a. via nummerpladen og apps.

Vi registrerer din nummerplade, når du kører ind og ud af p-huset, så det eneste du skal gøre, er at indtaste din nummerplade og betale i en af betalingsautomaterne inden du forlader p-huset igen.

Hvis du ønsker at betale via app, kan dette gøres gennem EasyPark eller ParkPark. Når du benytter dig af app, skal du oplyse områdekode 508 på p-dæk 2-7 og områdekode 509 på p-dæk 8-10. Ved betaling med app opkræves et gebyr.

Du kan også betale her via vores hjemmeside op til 48 timer efter parkering ved at klikke på knappen herunder. 


Ved manglende betaling af parkeringstid pålægges et opkrævningsgebyr på 250kr. på efterfølgende opkrævning. Overtrædelse af vilkårene for parkering medfører en kontrolafgift på 750kr. pr. døgn. Området drives efter privatretlige regler.

Vær opmærksom på at varevogne skal være lavere end 1,95 m for at kunne benytte P-huset.

 

PARKER SIKKERT I AMAGER CENTRET

I Amager Centrets parkeringshus kan du parkere sikkert alle ugens dage. Vores parkeringshus er kameraovervåget, og vores vagter runderer og holder øje med din bil mens du handler. Den daglige drift og administration af p-huset varetages af Sikkerparkering, som kan kontaktes på parkering@sikkerparkering.dk eller +45 72 26 83 80.

Parkeringskompagniet varetager opkrævninger af kontrolafgifter og kan kontaktes på service@parkeringskompagniet.dk. Der sendes kun fysiske påmindelser ud fra Sikkerparkering.

Læs mere om parkering i Københavns Kommune her.

 

OPLADNING AF ELBILER I AMAGER CENTRET

Amager Centret tilbyder opladning af elbiler i vores P-hus i samarbejde med Sperto – Danmarks åbne ladenet.

I parkeringshuset finder du én hurtiglader på 24 kW (CCS) og tre almindelige ladere på 22 kW, der passer til alle elbiler. Man kan dermed få op til 120 km på batteriet i timen afhængig af bilmodel. Der er adgang til at lade for alle med app eller brikker fra 20 forskellige udbydere. Prisen på kr. 2,50/kWh via app (min. kr. 17,50) er Danmarks laveste uden oprettelse eller abonnement.

Læs mere om gratis ladebrikker og opladning hos Sperto.


Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster parkering?

Det koster 8 kr. pr. påbegyndt halve time for parkering i centrets p-hus. Søndag er det gratis.

Hvornår har p-huset åbent?

Åbningstider for p-huset er 07:00-22:00 alle dage på nær helligdage.

Hvor skal jeg klage, hvis jeg får en bøde jeg ikke skulle have?

Parkeringskompagniet varetager opkrævninger af kontrolafgifter og kan kontaktes på parkering@sikkerparkering.dk


Gode tilbud i Amager Centret

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde