BYGGERIET I BILLEDER

Det nye center

Det nye Amager Centret er planlagt til at stå færdigt dette år med op til 20-30 nye butikker. Med ombygningen bliver arkitekturen ført tilbage mod det oprindelige urbane industrilook. Samtidig åbnes centret op i gadeplan for at gøre det til et naturligt centrum for bydelen. Også den lille gårdhave i midten af centret bliver omdannet til et lille grønt smørhul med caféer og restauranter. Målet er kort sagt at skabe en både anderledes og inspirerende shoppingoplevelse.

Det nye Amager Centret får:

  • 20-30 nye butikker
  • Et grønt gårdmiljø med udeservering
  • Bedre logistik, så det er nemt at finde rundt
  • En ny forbedret 1. sal
  • Nyt parkeringshus

Tjek også disse nyheder

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

– Nyhed – Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

- Nyhed - Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Se flere nyheder her