DIGITAL INTERSPORT ÅBNER I AMAGER CENTRET

 

Vi byder nu velkommen til et unikt butikskoncept, hvor online og offline smelter sammen i et dynamisk og futuristisk butiksdesign. Den nye digitale Intersport i Amager Centret byder blandt andet på touchskærme og 3D-teknologi, der giver endnu flere muligheder end nogensinde før for alle sportsinteresserede.

Du kan blandt andet prøve Running Experience Point, hvor du kan få testet din løbestil på en scanner og et løbebånd. Den viser også præcis hvilken skostørrelse, der passer til den, der løber – hvilket specielt er godt, når der skal vælges børnesko.

Når du går ind i butikken, vil du opleve at den er udstyret med en masse digitale skærme med forskellige muligheder, fx Digital Kiosk, hvor du kan finde og bestille de produkter du ønsker med ganske få klik.

Vi glæder os til at se jer i butikken.

 


Tjek også disse nyheder

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

– Nyhed – Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

- Nyhed - Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Se flere nyheder her