FLERE GODE NYHEDER PÅ VEJ I AMAGER CENTRET

 

Det hele startede med et rebslageri. Jacob Holm byggede i 1913 et industrielt rebslageri, der hvor det nuværende Amager Center i dag har til huse. Og det er netop den industrielle fortid med arkitektur fra 1940’erne, som Amager Centret visuelt er ved at blive ført tilbage til under den omfattende renovering og udbygning.

Høje sprossede vinduer, store glasfacader og et råt industrielt look er hvad ama’rkanerne kan se frem til, når ombygningen står klar i september 2020.

I hjertet af det store byggeprojekt står det nye P-hus med 325 pladser på 10 forskudte plan. P-huset blev færdigt midt i Covid 19 lukningen og står nu klar til at byde kunderne velkommen tilbage med endnu flere pladser og nummerpladegenkendelse, der gør det lettere og hurtigere at betale for parkeringen.

“Med en placering midt i et af Amagers mest trafiktætte områder er vi rigtig glade for at kunne tilbyde parkering med nye, moderne p-faciliteter med god plads, overvågning, opladerstationer til elbiler, handicap- og ladcykelparkering. Med en flot facade er huset smukt integreret i centret med den gennemgående industrielle stil“, fortæller Kim Jensen, DEAS’ center manager i Amager Centret.

NYE BUTIKKER IMØDEKOMMER FLERE AF KUNDERNES ØNSKER

Nyheder er der også mange af inde i centret, særligt for Amagers shopping-elskere. Her har flere nye butikker allerede meldt deres ankomst og mange flere er på vej.

Alle ama’rkanere med interesse for lækkert design, farverig mode, brugskunst og boliginteriør kan se frem til at livsstilsbutikken Bahne åbner på 1. sal i en mere end 700 m2 stor butik. Butikken bliver fyldt med hverdagsluksus, et væld af tøj og sko fra kendte danske og udenlandske mærker, accessories og smykker samt ikke mindst Bahnes eget boligbrand og varer fra andre førende leverandører på tekstiler, dekoration, belysning og meget mere.

På første sal åbner også Vila med masser af moderigtigt tøj til piger – feminint, enkelt og med masser af spændende variation til både hverdag og fest.

Amagers herrer kan se frem til en virkelig treat, når Herrernes Magasin by David K åbner med lækkert tøj til moderne mænd. Butikken forhandler og distribuerer flere forskellige brands med masser af muligheder for manden, der vil tilbage til gentleman-stilen og stikke lidt ud i den grå tristesse.

Konceptet er skabt af David Birch-Krarup, som også er kendt som modeekspert på Go’ Morgen Danmark. Han åbnede i 1998 sin første butik i Nørregade i København K med målet om at få den danske mand til at turde lidt mere, udnytte potentialet og afprøve modet i Herrernes Magasin.

Og der er flere gode nyheder til mændene. Les Deux er et dansk modebrand som blev stiftet af to venner tilbage i 2011 ud fra et ønske om at skabe en niche i tøjbranchen på baggrund af deres vidt forskellige historier. Det startede med én hvid T-shirt, som gennem årene udviklede sig til en virksomhed med en unik eksistensberettigelse, som er bygget på at skabe det gode liv gennem meningsfulde relationer og aktiviteter.

Børn og barnlige sjæle kan se frem til masser af sjov og et enormt udvalg af legetøj hos Kids Coolshop, der åbner deres første butik i København. Her findes alle de kendte mærkevarer og ikke mindst hele det kæmpestore og populære LEGO-udvalg – og Kids Coolshop er altid først med det sidste nye for legebørn i alle aldre.

“Blandt vores kunder har der været efterspurgt ting til hjemmet, et godt udvalg af legetøj og flere forskellige tøjbrands, så vi byder Bahne, Vila, David K, Les Deux og Kids Coolshop hjerteligt velkommen. Alle er gode eksempler på den type butikker, som vi synes, skal kendetegne det nye Amager Center med kendte brands og city-koncepter lige her i ama’rkanernes lokale center,” siger Kim Jensen, DEAS’ center manager i Amager Centret.

Amager Centret er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af DEAS, som er Danmarks største center manager med en portefølje på 18 shoppingcentre fordelt over hele landet.

For mere information:
Kim Jensen, center manager, DEAS A/S, mobil 27 90 11 46.

KORT OM DEAS

DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, som rummer DEAS-koncernens aktiviteterne inden for ejendomsadministration samt center management, udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, facility services samt offentlig-privat partnerskab (OPP). DEAS administrerer og udvikler bl.a. 20 shoppingcentre, primært ejet af Danske Shoppingcentre P/S. DEAS servicerer både bolig- og erhvervslejere på vegne af ejendomsselskaber, pensionskasser, fonde samt andelsbolig- og ejerforeninger. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

KORT OM DANSKE SHOPPINGCENTRE

Danske Shoppingcentre P/S er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension. Selskabet er markedsførende som investor i Danmark inden for butikscentre med 17 centre i hele landet. Porteføljen har et samlet areal på ca. 435.000 kvm. og har omkring 1.130 lejemål. Årligt besøges centrene af ca. 70 millioner kunder.


Tjek også disse nyheder

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

Miljøvenlig bilvask mens du handler

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

People Like Us er åbnet i Amager Centret

Ny ølbar er åbnet

Amager Centret har fået sin helt egen ølbar. People Like Us har nemlig slået dørene op til deres ølbar og bottle shop på 1. sal.

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Se flere nyheder her