VI INTRODUCERER DANMARKS STØRSTE PLANTEVÆG

 

Fra uge 27 påbegyndes opsættelsen af en helt ny plantevæg i gården, som kommer til at dække hele 1. salen i Amager Centret. Det bliver Danmarks største plantevæg. En plantevæg er både dekorativ og inspirerende for øjet og øger luftfugtigheden i en bygning, samtidig med at den også har en støjdæmpende effekt.

Plantevæggen bliver opsat således, at den danner et billede af et lille reb – vi er jo et tidligere rebslageri. Lige nu står planterne og vokser på Fyn og snart vil de pryde vores hyggelige gård i centret. Så glæd dig til at træde ind i gården og blive mødt af en flot, anderledes væg, der også er god for akustikken.


Tjek også disse nyheder

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

– Nyhed – Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

- Nyhed - Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Se flere nyheder her