VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

*Konkurrencen er slut

Sådan fungerer konkurrencen
Konkurrencen løber fra d. 27. august 2021 til og med d. 13. september 2021. 

Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser. Vinderen findes og kontaktes mandag den 13. september 2021 via telefon.

Præmie
1 x bryllup for to personer der afholdes i Amager Centrets hyggelige gårdhave lørdag den 25. september 2021.

Vi sørger for, at I bliver klædt på til lejligheden med tøj fra udvalgte butikker, vielsesringe, brudebuket, hår og makeup på dagen, en reception for brudeparret for max 20 gæster samt bryllupsbilleder der tages et aftalt sted i Amager Centret.

Alle præmier afstemmes og koordineres med brudeparret inden for de rammer, der er sat (tøj, ringe, brudebuket, hår og makeup, reception for 20 gæster). Alt kommer fra butikkerne i Amager Centret – præmie estimeret til en værdi af 20.000 kr totalt.

Betingelser for deltagelse
Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Man skal selv sørge for at ansøge om giftemål / ægteskabserklæring på borger.dk – som skal gøres senest den 14. september 2021. Ægteskabserklæringen skal medbringes på dagen og vises til Giftefogeden inden vielsen kan foretages.

Anvendelse
Amager Centret erhverver rettigheder til at anvende materiale der optages på dagen (stillfoto og film) til brug på egne og betalte medier i to år fra vielsesdatoen den 25. september 2021.

Forbehold
Konkurrencen udbydes af Amager Centret og har ingen tilknytning til Facebook. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Facebook. Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Amager Centret og Brandhouse/Subsero A/S. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen og personlige oplysninger behandles fortroligt og slettes igen efter konkurrencens afslutning.

Amager Centret er ansvarlig for indholdet i konkurrencen, og der kan ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse med konkurrencen.

Amager Centret kan ikke garantere at indholdet er fejlfrit, men bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er opdateret og retvisende. I tilfælde af trykfejl eller i forbindelse med præmieinformationer fraskriver Amager Centret sig alt ansvar.

Amager Centret kan uden varsel ændre konkurrencebetingelserne eller afslutte konkurrencen, hvis det bliver nødvendigt. Brugere mistænkt for snyd vil blive ekskluderet fra konkurrencen og kan ikke gøre krav på præmien.

Behandling af persondata
Som led i nærværende konkurrence vil der blive foretaget behandling af dine personoplysninger – navn, postadresse og mailadresse. Vi behandler persondata efter gældende regler og har opstillet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til dette. Vi er derudover forpligtigede til at oplyse dig om følgende:

Amager Centret er dataansvarlig. Herunder behandler Brandhouse/Subsero A/S som repræsentant dine persondata. Formålet med behandlingen er deltagelse i konkurrencen om at vinde 1 x Bryllup for to personer, og grundlaget for behandling er legitim interesse for virksomheden til at kunne administrere deltagerne samt udvælge og kontakte en vinder.

Dine data kan overføres til tredjelande via Google LLC. Du kan her læse om garantierne herfor. Når vinderen er fundet opbevares personoplysninger i max 2 år for at undgå snyd og svindel. Du har ret til indsigt i dine data, til at berigtige disse, gøre indsigelse mod behandling, ret til dataportabilitet, samt ret til sletning og begrænsning. Du har desuden ret til at indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til tilsynsmyndigheden for persondata, Datatilsynet.

Amager Centret

Reberbanegade 3
2300 København S


Tjek også disse nyheder

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

Miljøvenlig bilvask mens du handler

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

People Like Us er åbnet i Amager Centret

Ny ølbar er åbnet

Amager Centret har fået sin helt egen ølbar. People Like Us har nemlig slået dørene op til deres ølbar og bottle shop på 1. sal.

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Se flere nyheder her