Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

AC BLOMST I AMAGER CENTRET

AC Blomst i Amager Centret er specialister, når det kommer til smukke blomster og grønne planter. Vi binder til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Butikken bugner af blomster, planter, krukker og meget mere, der får de grønne fingre til at krible. Uanset om du er på jagt efter en rose til studenten, en buket til mors dag, en ny gulvplante til hjemmet eller blot en ny potte, lidt gødning eller et par havehandsker, finder du det hos AC Blomst i Amager Centret.

Hos AC Blomst laver vi også flotte gavekurve til, når du skal overraske en du holder af. Vi laver også flotte buketter og kranse til begravelser og bryllupper. Kom ind forbi Amager Centret Blomst og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du bare har brug for hjælp – så hjælper vi med at gøre de grønne fingre klar til at håndtere blomster og planter derhjemme.

Blomster og evighedsbuketter i flotte farver

Trænger lejligheden til et farvepust, eller er du blot på udkig efter en fin værtindegave? Hos AC Blomst i Amager Centret forhandler vi et væld af blomster i vidunderlige farver, der kan oplyse ethvert hjem og gøre enhver værtinde glad. Uanset om du er på jagt efter den helt store buket, et bundt tulipaner, liljer, roser, en julestjerne eller påskeliljer, finder du det med garanti hos os. Vores udvalg skifter i takt med sæsonerne, og du kan altid være sikker på at vi har blomster for enhver smag.

Det kan også være, du er faldet for de smukke evighedsbuketter? Hos AC Blomst i Amager Centret forhandler vi selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige evighedsblomster og -buketter, der er særligt egnet til dig, der kæmper med at holde blomster i live – eller hvis du bare ikke vil købe en ny buket hver måned. Vores evighedsbuketter findes i et væld af farver bl.a. en flot lilla, gul eller den klassiske beige, som ser godt ud i alle hjem.

Indret med grønne planter

Der er mange fordele ved at indrette sig med grønne planter. Én af dem er, at du får lidt liv ind i hjemmet, som er med til at give en følelse af velvære. Vi har grønne planter i alle størrelser og til alle formål – uanset om du ønsker en ny stor gulvplante, en lille plante til badeværelset, en hængeplante eller noget fjerde. Hos os finder du både Svigermors Skarpe Tunge, Væddeløber, Monstera og Aloe Vera – samt mange flere.

Send blomster og få dem leveret

Hos AC Blomst kan du nemt og bekvemt sende blomster samt få blomster leveret. Vi bringer blomster ud på hele øen og er derudover medlem af Interflora (Vælg AC Blomst). Vi tager også imod bestilling af buketter mm. på tlf. 32577272 og mail 1504@interflora.dk eller via vores webshop: Planteshopping.dk.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: