Åbningstider denne uge

Mandag

08:00-16:00

Tirsdag

08:00-16:00

Onsdag

08:00-16:00

Torsdag

08:00-16:00

Fredag

08:00-16:00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket

Åbningstider

AMAGER CENTRETS LÆGER

Skal du skifte læge, og mangler du en god læge nær dig i København? Så kan du overveje Amager Centrets Læger. Deres lægeprakis ligger centralt på Amager. Du får med andre ord en læge nær Amagerbrogade og Amagerbro station i København, hvor det er nemt at komme til og fra lægen både med bus og metro.

De praktiserende læger her tilbyder almindelig lægebehandling og rådgivning inden for mange forskellige områder. De har stor ekspertise og erfaring, og de lytter altid til patienternes behov. De kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til, hvilke problemer du måtte have.

Find Amager Centrets læger

Amager Centrets læger i selve centret på 3. sal. Det letteste er at bruge indgangen til Amager Centrets ved Brysselsgade. Her kan du finde trapperne og elevatoren op til lægehuset. Den præcise lokation i Amager Centret er markeret på et kort nederst på siden.

Telefontid og tidsbestilling hos din læge

Der er mulighed for tidsbestilling hos din læge på amager i klinikkens åbningstid alle hverdage fra klokken 8 – 16. Ring i telefontiden på 70 20 93 40 eller bestil en lægetid online på Min Læge App’en.

Amager Centrets læger har telefontid fra klokken 08:00-14:00 i hverdagene. Klokken 14:00-16:00 tages der kun imod opkald ved akut behov for lægehjælp.

Skal jeg have mundbind på hos lægen?

Mundbind er kun nødvendigt, hvis du har luftvejssymptomer i form af hoste og forkølelse. Så beskytter vi på bedste vis ansatte og andre patienter mod smitte.

Dygtige praktiserende læger i København

I Amagercenters Lægehus er ansat syv dygtige læger med speciale i almen medicin. Lægernes vigtigste fokus er at hjælpe patienterne på bedst mulig vis. I klinikken bliver der lagt stor vægt på, at du som patient føler dig tryg ved at komme hos din læge. Vi bestræber os på at hver patient har egen fast læge, som benyttes hver gang. På den måde sikres den bedst mulige oplevelse for patienten.

Udover de praktiserende læger består lægehuset også af et fagligt stærkt personale, der blandt andet, tager imod telefoniske henvendelser. I klinikken arbejder der også uddannelseslæger og medicinstuderende.

Hvad kan vores lægehus tilbyde?

Hos Amager Centrets Læger er der mange forskellige tilbud til patienterne. Der er som ved alle læger i København mulighed for almindelig konsultation og patientvejledning. Vil du kontakte din læge online, så har du også muligheden hos Amager Centrets læger. Derudover er der mulighed for at få taget drop-in blodprøver uden tidsbestilling. Skal du ud at rejse, kan du også få dette med Amager Centrets læger, som din praktiserende læge. Der tilbydes mange forskellige vaccinationer, herunder rejse- og influenza vacciner. Det er også muligt at få private konsultationer udenfor sygesikringen. Herunder er samlet et overblik over hvad lægehuset kan tilbyde:

 • Almen læge konsultation
 • Online læge & e-konsultaion
 • Recept medicin og receptfornyelse
 • Mulighed for henvisning til psykolog, hudlæge og andre speciallæger
 • Drop-in blodprøver
 • Vaccinationer
 • Private konsultationer
 • Patientvejledning

Online læge og e-konsultaion via Min Læge app

Den letteste måde at komme i kontakt med din læge online er at skrive direkte via ”Min Læge” appen. Appen er simpel at bruge og fungere til alle iPhones og smartphones. Via ”Min Læge” appen kan du benytte følgende funktioner:

 • Bestille tid online
 • Skrive med læger og personale
 • Videokonsultation
 • Forny recept
 • Se prøvesvar
 • Se vaccinationer

Hvis ikke du har mulighed for at benytte app’en kan lægeklinikken kontaktes via mail eller telefon.

Specialister i Diabetes Type 2

Amager Centrets Læger har mere end 500 patienter med diabetes type 2 og fylder derfor meget i dagligdagen. Det er en sygdom der kan være alvorlig – Men samtidig en sygdom hvor man har mulighed for at gøre meget selv. Vores lægehus på Amager tilbyder sammen med patienten at lægge en plan for hvordan diabetes behandles bedst muligt. Lægerne har stor erfaring indenfor området og kan hjælpe med at gøre livet med diabetes type 2 nemmere.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: