Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Elgiganten i Amager Centret

Din elektronikbutik på Amager

Elgiganten er rykket ind i Amager Centret. I den store butik i stuen finder du et stort udvalg af alt inden for elektronik til dig og dit hjem. Fra højttalere og smartphones til bærbare, printere og Smart-TV. Uanset, hvad du leder efter, kan du finde det hos Elgiganten.

Køb din nye smartphone og mobiltilbehør her

Er det tid til at opgradere din mobil til en nyere model? Hos Elgiganten har vi de nyeste Android og iOs smartphones. Har du brug for hjælp til at vælge model, står vores kyndige personale klar til at guide dig til den telefon, som passer bedst til dine behov. Nogle smartphones har fokus på kamerafunktionen, andre på at være robuste nok til at følge håndværkere på en fysisk hård arbejdsdag.

Hvis du mangler et nyt cover, kabel eller panzerglas til din mobil, kan du finde det, du skal bruge til din telefon i butikkens store udvalg af mobiltilbehør.

Alt til din PC, bærbare og printer

Hos Elgiganten i Amager Centret sørger vi for, at du altid kan have det, du har brug for til din computer. Vi har en bredt udvalg af bærbare, hvis du er på jagt efter en ny til studiet, hjemmekontoret eller bare til at bruge i din fritid. Mangler du en printer, finder du også et fint udvalg af disse og printerpatroner i butikken.

Vi bruger elektronik hver dag i vores hjem, eller når vi er på farten. Derfor er det vigtigt, at udstyret er i orden og lever op til dine behov. Elgiganten har samlet alt det, du har brug for, under ét tag, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: