Åbningstider denne uge

Mandag

08:00-20:00

Tirsdag

08:00-20:00

Onsdag

08:00-20:00

Torsdag

08:00-20:00

Fredag

08:00-20:00

Lørdag

08:00-20:00

Søndag

08:00-20:00

Åbningstider

IRMA I AMAGER CENTRET

Irma i Amager Centret er placeret i stueetagen lige ved Amagerbro Torv, og her finder du kvalitet udover det sædvanlige. Vi lever og ånder for at have de bedste varer på hylderne, de bedste butikker og personale, så du altid oplever samme høje kvalitet, når du handler hos os. I Irma i Amager Centret fokuserer vi på fødevarerne og vores sortiment er da også helt fremme, når det kommer til kvalitet, friskhed, miljø og convenience. Hos os finder du ikke emballage med PVC og heller ikke æg fra burhøns. Du finder derimod altid det største udvalg af økologiske varer, de nyeste specialiteter og masser af varer fra mindre kvalitetsleverandører i Danmark og udlandet.

 

Vi sikrer dig et højt niveau, når det kommer til vores dagligvarer, så du kan leve et sundt, lækkert og spændende liv. Vi glæder os til at tage imod dig i Irma i Amager Centret.

 

Irma på Amager åbningstider

Vores Irma på Amager har åbent alle ugens dage fra kl. 08.00-20.00, og vi følger derfor Amager Centrets generelle åbningstider. Vi holder ofte lukket på helligdage – så kontrollér altid den aktuelle dags åbning- og lukketid her på siden.

 

Det skal altid være nemt at handle sine dagligvarer hos Irma på Amager, hvorfor du hos os finder mange forskellige transportmuligheder. Vores Irma nær Amagerbrogade og Amagerbro station gør, at Metro- og busstoppestederne er lige udenfor centret. Kommer du i bil, kan du parkere gratis i Amager Centrets parkeringshus den første time, hvis din nummerplade er registreret i centrets PLUS+ app.

 

Økologisk supermarked nær dig

I Irma i Amager Centret har vi for længst sagt farvel til konventionelle citroner, bananer og gulerødder. Siden august 2015 har vi været et supermarked med holdning, da vi allerede dengang sagde farvel til de gamle varianter og pænt goddag til de økologiske. Økologi har været en mærkesag for os siden 1980’erne, og det er derfor også hos os du finder flere økologiske dagligvarer end i nogen anden dansk dagligvarekæde.

 

I Irma på Amagerbrogade foretrækker vi altid økologiske varer fremfor konventionelle. Når de økologiske varer kan matche de konventionelle varer på både kvalitet og pris, giver det god mening for os at vælge de konventionelle fra. Du kan altid være helt sikker på at de økologiske produkter, du finder hos os, er det bedste af det bedste. Vi er dit økologiske supermarked på Amager, og du er her sikret gode råvarer, ingen brug af sprøjtemidler og dyrevelfærd.

 

Find de gode tilbud i Irmas tilbudsavis

I Irma har vi altid masser af gode tilbud på vores varer. Du kan altid holde dig opdateret på tilbudsugen i vores tilbudsavis. Tilbuddene i avisen er tilpasset sæson og højtider, og du er derfor sikret de bedste økologiske kvalitetsvarer, når der fx skal handles ind til juleaften, påskebordet, Store Bededag, de varme sommeraftener og nytårsaften.

 

Gør som andre og hold øje med gode tilbud på Irma klassikere som:

  • Irma vin fra vores brede udvalg af økologisk vin og champagne
  • Klassisk Irma kaffe for den rene og fyldige kaffesmag
  • Confiteret and på dåse fra irma
  • Irma flødeboller – håndlavede med marcipanbund
  • Irma viskestykker i økologisk bomuld
  • Irma færdigretter for lækker kvalitet i hverdagen

 

Få dine dagligvarer fra Irma leveret

Hvis du ønsker at få dine dagligvarer leveret direkte hjem til dig selv, kan vi også sagtens sørge for det. Køb alle dine Irma-varer online på irma.dk, og få dem leveret til den adresse du ønsker. På den måde behøver du ikke engang være hjemme, når varerne leveres. Du kan også bestille varerne til afhentning, så de står klar, når du kommer forbi Irma i Amager Centret.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: