Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

H&M HOME – BOLIGBUTIK I AMAGER CENTRET

H&M Home er åbnet i Amager Centret, og det er vi så glade for! Her finder du masser af stilrent skandinavisk design, som du kan friske din boligindretning op med.  

Giv ekstra hygge til stuens indretning

Det er ofte de små ting, der gør den store forskel. Særligt når det handler om at indrettet sit hjem. Med nøje udvalgte genstande, kan du sætte dit helt eget præg på din indretning, og du kan skrue op for den hjemlige hygge ved at tilføje fine puder, stemningsfulde duft-diffusers og fine lysestager.

Elsker du at indrette dit hjem med masser af grønne planter, så er det også hos H&M Home, du kan finde potter i smukke farver og i forskellige størrelser.  

Flotte ting til køkken og badeværelse

Køkken og badeværelse er blevet lige så vigtige rum for danskerne, som stue og soveværelse. Badeværelset skal emme af velvære, mens køkkenet er stedet, hvor vi tilbringer mange timer om dagen med familie og venner.

I H&M Home kan du pifte dit badeværelse op med bl.a. dekorative dispensers, vamsede håndklæder og fine nips.

Til køkkenet byder butikken på alt fra bestik og tallerkener til fine serveringsbakker og glas til alle typer af drikke.  

Flotte sengetæpper og lækkert sengetøj

I soveværelsesafdelingen finder du sengetøj og sengetæpper i forskellige mønstre og farver. Du kan også skabe ekstra hyggelig atmosfære ved at udvælge fine vaser og lysestager til rummet.  

Uanset hvilket rum, du skal indrette, kan du glæde dig til at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed i H&M Home, som du finder i forlængelse af tøjbutikken H&M i stuen.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: