Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

LES DEUX I AMAGER CENTRET

Les Deux er historien om et tværkulturelt forhold mellem en politisk flygtning og en forstadsdreng; to personligheder i stand til at inspirere hinanden på baggrund af deres diversitet. Autenticiteten af dette forhold skabte rammerne for Les Deux, et unikt møde mellem mentaliteter. Selvom vi er kommet en lang vej siden, har vores DNA aldrig ændret sig, og vores forskelligheder har medvirket til at vi altid inspirerer hinanden med henblik på aldrig at stoppe med at forfølge vores vision. Les Deux blev skabt med internationale rødder og siden den første efterårsaften, da rejsen startede, har vi ikke set os tilbage, men forsat jagten mod at blive det mest meningsfulde modebrand i verden.

VORES FORMÅL

Vi stræber efter at skabe bedre liv gennem Les Deux som brand. Vores vision er at blive det mest meningsfulde modebrand i verden med en mission om at inspirere folk til at forfølge deres drømme ved at engagere sig i den verden vi lever i, og i fællesskab efterlade en betydelig arv.

VORES VÆRDIER

Inspirere – Vi vil inspirere andre til at forfølge deres drømme og aldrig stoppe med at tro på sig selv. Alt hvad vi foretager os skal sættes i verden for at inspirere dem omkring os, om det er måden vi designer og kommunikerer vores kollektioner på, om det er de samarbejdspartnere vi samarbejder med eller om det er måden vi arbejder på. Vores inspirationsunivers favner bredt og tager udgangspunkt i den moderne mands verden.

Personlige relationer – I alt hvad vi foretager os, ønsker vi at gøre det personligt og meningsfuldt. Vi mener at det er essentielt at opbygge tillidsfulde forhold med alle som vi arbejder med, alle der følger os på denne rejse og alle vi har bare den mindste relation til. Vi ønsker at inkluderer dem i vores kontinuerlige bestræbelser på at blive verdens mest meningsfulde brand og derigennem påvirke så mange mennesker som muligt.

Grundighed – Uanset hvad vi gør, stræber vi altid efter at yde vores maksimale og konstant presse os selv til at blive bedre. Hvis vi skal opnå vores mål om at blive verdens mest meningsfulde brand for så mange mennesker som muligt igennem en inspirerende tilgang til de vi laver, så er grundigheden også et vitalt element i dette. Derfor er det en indbygget fælles forståelse for at hvad vi laver som brand.

Arv – Vores samfundsmæssige indvirkning er altafgørende, hvilket betyder at vi går op i hvordan vi driver vores brand og den verden vi agerer i. Dette gøres især gennem vores Les Deux Legacy, som har to hovedfokuspunkter; bæredygtighed og velgørenhed. Alt arbejdet med Les Deux Legacy handler om at efterlade en arv vi kan være stolte af og tackle disse problemstillinger på en inspirerende måde.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: