Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

NORMAL I AMAGER CENTRET

I Normal i Amager Centret kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af varer indenfor en række forskellige kategorier til priser, der er helt skøre. Vi garanterer altid en unik shoppingoplevelse, hvor du hver gang du besøger butikken, får en helt ny oplevelse.

Vores udvalg består både af velkendte mærkevarer og af nye og spændende brands, som du måske ikke er stødt på før. Det kan også være du faktisk er stødt på nogle af dem før – bare i udlandet? Udenlandske brands kan ofte være svære at få fat i her i Danmark, men i Normal i Amager Centret finder du altid mange populære brands, som du ikke finder andre steder.

Normale varer til unormale priser

I Normal i Amager Centret forhandler vi helt normale varer til helt normale mennesker. Derfor finder du et væld af varer indenfor kategorierne alt godt til hjemmet, duft og deo, dyremad og tilbehør, hudpleje, barbering, hårpleje, kropspleje, makeup og kosmetik, mundpleje, personlig hygiejne, rejsestørrelser, rengøring og opvask, sundhed, snacks og drikkevarer, tøjvask samt øvrige fødevarer. I Normal kan du altså finde varer indenfor næsten alle kategorier, og vi garanterer at det aldrig er kedeligt at komme ind forbi, da vi altid opdaterer vores sortiment med nye produkter.

Alle de kendte mærker – og lidt til

I Normal finder du mærker som Kinder, Gillette, Oral-B, Ajax, Neophos, Maybelline, Nivea, Aussie, Colgate, Heinz, Libresse, OPI, Pedigree, Vanish og Veet. Sagt på en anden måde forhandler vi alle de brands du kender og elsker til alle sider af livet – uanset om du skal mere rengøringsmiddel, tandpasta, hundefoder, neglelak eller noget helt femte.

Du finder dog også mærker som Cantu, Eco Styler, Alva, Body Bliss, Human, Inecto, Ivy Aia og Reese’s. Du behøver altså ikke tage til udlandet for at finde dine yndlingsmærker – det er meget nemmere bare at tage i Normal i Amager Centret.

Spar penge i Normal i Amager Centret

Vi forstår godt, hvis du meget hellere vil en tur i Normal end at skulle finde de samme varer titusinder andre steder. Hos os kan du finde alt du skal bruge til priser, hvor vi garanterer at du sparer helt op til 30-60% på basisvarerne.

Normal på Amagerbrogade

Normal ligger centralt placeret i starten af Amagerbrogade. Vores beliggenhed i Amager Centret gør, at det er nemt og hurtigt at komme ind og hente det du leder efter. Amager Centret er placeret lige ved Amagerbro metrostation, så der er ingen undskyldninger for at ikke at komme ind og opleve vores univers af unikke varer til unikke priser.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: