AMMESTUE PÅ 1. SAL

 

Du kan roligt tage din baby med på shopping i Amager Centret.

Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Vi har indrettet vores ammestue i bløde farver, som giver en beroligende og behagelig stemning til dig og din baby. Vi har sørget for hyggelige rammer med pusleborde, mikroovn, bløde sofaer, lænestole, små borde, grønne planter og toiletter for børn og voksne.

Vi ses i ammestuen.

Kærlig hilsen Amager Centret


Tjek også disse nyheder

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

– Nyhed – Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Amager Centret blomstrer

AMAGER CENTRET BLOMSTRER

– Nyhed – Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer.

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

VIND ET BRYLLUP I AMAGER CENTRET

– Nyhed – For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail på bryllup@amagercentret.dk senest fredag den 10. september og fortælle hvorfor det er er netop jer, der skal vinde et bryllup.

Kig forbi det nye Amar´ centret

VELKOMMEN I DET NYE AMAGER CENTRET

– Nyhed – Kig forbi det nye Amar´ centret

Se flere nyheder her