Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

BAHNE I AMAGER CENTRET

Din lokale livsstilsbutik

I Bahnes livsstilunivers finder du alt det bedste indenfor design, interiør, wellness, mode og accessories. Vi har nemlig kun det vi selv kan li’ – og gør en ære i altid at vise nye spændende brands, tendenser, farver og stilretninger.

Dansk og internationalt design til dit hjem

Hos Bahne kan du boltre dig i dansk og international brugskunst. Udvid din samling med nye designs fra dine yndlingsmærker, eller gå på opdagelse i nye brands. I Bahne kan du udforske brugskunst og designgenstande til dit hjem, som kan give et helt nyt tvist til indretningen. Her er designs i alle former og farver. Fra klassiske lysestager og vaser til elegant elektronik og farverige pyntepuder.

Smukke smykker og trendy tøj til garderoben

Bahne står for alt det bedste samlet under ét tag. Udover at du kan opdatere indretningen i dit hjem, så finder du også et stort sortiment af varer, som du kan forkæle dig selv eller én du har kær med. I tøj- og smykkeafdelingen finder du de seneste designs fra nogle af landets førende smykke- og tøjdesignere. Her er et godt udvalg af sko, støvler og stiletter til enhver lejlighed. På bøjlestangen finder du flotte kjoler, farverige strik og elegante skjorter.

En familie af butikker

Bahne er ikke en hvilken som helst butikskæde. Bahne er helt sin egen, og konceptet går tilbage til 1965, hvor Ellen og Jørgen Bahne flyttede til Slagelse for at gå en tur. Eller det vil sige: de inviterede kunderne inden for til at ”gå en tur hos Bahne”. Det var sloganet for Bahne Brugskunst & Udstyr.

Familiekulturen er et bærende element for Bahne. På lige fod som kærligheden til design. Bahne er en designshop, hvor vi kun har varer, som vi selv gerne ville have. Derfor er fokus på særligt udvalgte items, som holder i såvel kvalitet som look.

Bahnes personale glæder sig til at byde dig hjerteligt velkommen i butikken. Oplevelsen, du vil få, er den samme, uanset om du bare vil indenfor og lade sig inspirere eller om du har sigtekornet rettet mod en særligt udvalgt vare.

Velkommen Hjem hos Bahne i Amager Centret


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: