Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

MATAS I AMAGER CENTRET

Matas i Amager Centret byder dig indenfor til et stort og bredt udvalg af hudplejeprodukter, dufte, makeup, hårprodukter og meget mere. Du finder bl.a. også produkter indenfor sundhed og helse samt medicin og pleje. Når du handler hos os, er du sikret det måske bedste udvalg, da vi har produkter i alle prisklasser og til kvinder, mænd og børn – og alt derimellem.

Vi forhandler både vores egne Matas Striber og en række kendte mærkevarer, bl.a. Clinique, Elisabeth Arden, Hugo Boss, Lancome, Christian Dior, Calvin Klein, Clarins, Chanel, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Helena Rubinstein og Biotherm. Vores materialister står klar til at hjælpe og rådgive, hvis du har spørgsmål vedrørende nogle af produkter eller hvis du leder efter noget specifikt.

Mangler du en gave? Giv en gaveæske hos Matas

Matas er kendt som Danmarks skønneste gavebutik, og det gælder også Matas på Amagerbrogade, hvor du kan finde lækre Matas-gaveæsker til ham og hende. Vi er også verdensmestre i at komme med gaveideer, hvis du slet ikke ved, hvad du skal give. Uanset om du er på jagt efter dufte, hudpleje eller makeup, har vi gaveæsker, der passer – både ift. særlige behov og prisklasse.

Uanset om det er julegaven, fødselsdagsgaven, mors eller fars dag-gaven eller en femte anledning, har vi helt sikker den rette gave eller gaveæske, der passer til. Se også alle de andre butikker i Amagercentret med skønhed og pleje.

Bliv en del af Club Matas – og få masser af fordele

Når du handler i Matas i Amager Centret kan du med fordel melde dig ind i Club Matas og tage del i alle fordelene. Hver gang du handler, optjener du point, som du kan bl.a. kan bruge som rabatter senere. Du får også personlige tilbud baseret på de produkter du elsker, samt gaver på dine særlige dage. Vi inviterer også til spændende VIP-events.

Det er helt gratis at være medlem af Club Matas, og du behøver ikke engang have et ekstra kort til at fylde i pungen, da det hele kører over dit telefonnummer. Kom forbi Matas på Amagerbrogade og tag del i alle fordelene, hvor vi hellere end gerne uddyber, hvorfor det er fedt at være medlem af Club Matas.

Se alle tilbud i Matas’ tilbudsavis

I vores tilbudsavis kan du altid holde dig opdateret op, hvilke tilbud vi kører lige nu. Hver uge har vi alt fra ansigtspleje, makeup, kropspleje, vitaminer, mineraler til dufte, glatte- og krøllejern samt meget mere. Matas’ tilbudsavis bugner af gode tilbud, som du ikke må gå glip af.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: