Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

VIBHOLM GULD & SØLV I AMAGER CENTRET

Hos Vibholm Guld og Sølv i Amager Centret finder du et bredt udvalg af de mest populære mærker i alle prisklasser. Vi forhandler både lækre danske smykkebrands, samt danske og internationale ure. Derudover tilbyder vi selvfølgelig 30 dages fuld bytteret og landsdækkende bytteservice, så du kan bytte både i butik og på webshoppen.

I smykkebutikken på 1. sal forhandles smykker til enhver anledning. Leder du efter en gave til ham eller hende, kan det dygtige personale i butikken hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke eller ur.

Ønsker du at forkæle dig selv med nye, flotte smykker, kan du gå på opdagelse i et skatkammer af armbånd, halskæder, øreringe m.m. Her er smykker til alle lejligheder og alle outfits.

Vibholm guld og sølv i Amager Centret forhandler smykker fra populære brands som: Georg Jensen, Certina, Pernille Corydon, byBiehl, Sif Jakobs, Arne Jacobsen, Design Letters, Lund Copenhagen, Christina Jewelry & Watches, Blomdahl, Jaguar, Daniel Wellington, Skagen, Fossil, Scrouples og Jeberg.

VIBHOLM GULD OG SØLV ER DANMARKS STØRSTE SMYKKEKÆDE

I 2007 åbnede Tenna Vibholm den første Vibholm guld og sølv butik. Det var på Strøget i Aarhus og med en ambition om at være en mere moderne smykkebutik med et bredt sortiment, som indeholder en kombination af klassiske og trendy smykkebrands.

Siden åbningen er det kun gået fremad. Vibholm Guld og Sølv er i dag en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 21 butikker samt webshop – men visionen om at være med på trenden, samt udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker, er stadig den samme.

– Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, vil vi også forhandle de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Smykker er mere end bare guld, sølv og diamanter – smykker taler kærlighedens og venskabets sprog. De smykker vi får gennem livet holder minderne i live og kan bringe smil frem på selv de grå dage. Har du svært ved at vælge, eller har du brug for vejledning? Vores faglærte personale står altid klar til at hjælpe og rådgive – uanset om det er dig selv eller en anden, der skal forkæles.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: