AMAGER CENTRET BLOMSTRER

 

Det går stærkt lige nu i Amager Centret med transformationen til forår. Den udendørs gårdhave er det nye grønne udflugtsmål for områdets beboere. Den åbne gård midt i centret er et grønt byrum med en række restauranter og cafeer. Gårdrummet har grønne vægge beklædt med en mangfoldighed af planter, opsat således, at de danner et udsnit af et flettet reb, med henvisning til centrets fortid som rebslageri.

”Vi gør meget ud af at skabe et hyggeligt gårdrum med indre-by stemning, hvor områdets beboere har lyst til at mødes. Gården er indrettet i respekt for de omkringliggende bygninger og har Danmarks nok største plantevæg, som både er dekorativ, inspirerende for øjet og samtidig har en støjdæmpende effekt,” siger Anni Thøgersen, kommerciel direktør i Danske Shoppingcentre.

Endnu flere nye butikker

Indenfor bliver de gode nyheder ved med at vælte ind og er med til at skabe et helt unikt butiksudvalg, som man ikke finder andre steder.

Vi bestræber os på at kunne tilbyde et helt særligt butiksmiks, som afspejler det lokalsamfund,  vi er en del af. Derfor har vi tænkt ud af boksen og mærket efter, hvad ama’rkanerne vil have,” siger Kim Jensen, DEAS’ center manager i Amager Centret.

Hos Mens Cutting Club er der ægte mandehørm på den luksuriøse måde. Her kan Amagers lækre mænd tage plads i barberstolene og få rettet skægget og klippet håret med en kold øl i hånden. Salonen er indrettet som et mix af rå beton og 20’ernes Art Deco-style.

Fashion, smykker og accessories eller flere huller i ørerne? Så er Heroines den nye go-to smykkebutik! Et nytænkende smykkekoncept, hvor de seneste trends inden for smykker, i alle prisklasser, fra eftertragtede danske smykkerdesignere alle er samlet. Her kan mikses og matches på nye måder, ses med fingrene og alt kan prøves.

Hvad end du foretrækker moderne og trendprægede smykker eller eksklusive, tidløse og elegante smykker findes et udvalg, der følger tidens tendenser hos Vibholm Guld & Sølv, som har et af Danmarks mest omfattende udvalg af moderne smykker og ure fra en række af verdens førende producenter og brands.

Weekday er et svensk denim- og modebrand, som er stærkt influeret af ungdomskultur og streetstyle. Her vil du kunne gå på opdagelse i et modeunivers, der passer perfekt til ham eller hende, der kan lide at holde tingene simpelt.

Er uheldet ude, bliver der hjælp at hente hos RepPhone, uanset om du skal have repareret din skærm, påsat skærmbeskyttelse eller have foretaget en reparation af mere teknisk karakter. Med service fra time til time og praktisk online booking er du hurtigt på farten igen.

Tryghed og sikkerhed er i højsædet hos den jyske tatoveringskæde Beauty & the Beast, der er rykket til hovedstaden med deres hold af dygtige tatoveringsartister.

____________________________________________________________________________________________________________

Amager Centret er ejet af Danske Shoppingcentre, som er Danmarks største center manager med en portefølje på 18 shoppingcentre fordelt over hele landet.

For mere information:

Kim Jensen, center manager, mobil 27 90 11 46

Kort om Danske Shoppingcentre

Danske Shoppingcentre P/S er et partnerselskab mellem ATP Ejendomme A/S og Danica Pension. Selskabet er markedsførende som investor i Danmark inden for butikscentre med 17 centre i hele landet. Porteføljen har et samlet areal på ca. 435.000 kvm. og har omkring 1.130 lejemål. Årligt besøges centrene af ca. 70 millioner kunder.


Tjek også disse nyheder

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

Miljøvenlig bilvask mens du handler

Der åbner en ægte succeshistorie på P4 i Amager Centret. Den. 1. September byder Kashay nemlig kunder velkommen til miljøvenlig bilsvask hos Green Auto Cleaning i Amager Centret.

People Like Us er åbnet i Amager Centret

Ny ølbar er åbnet

Amager Centret har fået sin helt egen ølbar. People Like Us har nemlig slået dørene op til deres ølbar og bottle shop på 1. sal.

Download vores nye app

DOWNLOAD VORES NYE APP

Få GRATIS PARKERING hver gang du besøger Amager Centret. Du kan også få fede tilbud og præmier med vores nye app. Og så optjener du point HVER GANG du kommer i centret.

Ammestue på 1. sal

AMMESTUE PÅ 1. SAL

Har du brug for et roligt øjeblik til at amme, pusle eller bare tage en lille shopping-pause, er du meget velkommen i vores hyggelige ammestue på 1. sal.

Se flere nyheder her