Åbningstider denne uge

Mandag

11:30-21:30

Tirsdag

11:30-21:30

Onsdag

11:30-21:30

Torsdag

11:30-21:30

Fredag

11:30-22:00

Lørdag

11:30-22:00

Søndag

11:30-21:30

Åbningstider

HALIFAX I AMAGER CENTRET

Hos Halifax i Amager Centret finder du hver dag et stort udvalg af frisklavede burgere, der med sikkerhed vil pirre dine smagsløg. Halifax’ værdier består af næstekærlighed, ærlighed, ordentlighed og ydmyghed. De værdier kommer til udtryk i vores burgere, som både tilgodeser smag, mangfoldighed og hensyn til verden omkring os.

Et spisested for alle

Hos Halifax elsker vi når restauranten summer af god, afslappet stemning. Den stemning, der opstår, når alle føler sig hjemme og godt tilpas. Hos Halifax sætter vi en ære i at servere dit måltid for dig med et stort smil. Udover lækre burgere, serverer Halifax også sprøde fritter og andet tilbehør som snacks og dips. Er du vegetar eller veganer, så byder Halifax også på velsmagende veganske bowls eller grønne burgere.

Halifax’ historie

Halifax åbnede den første restaurant på Frederiksborggade på Nørrebro i 2017, af venneparret Ulrich og Peter. Missionen var lækre burgere på gode råvarer – serveret i rare og afslappede omgivelser. Navnet ”Halifax” kommer af, at Ulrich og Peter mødte hinanden, da de studerede sammen i byen Halifax i Canada. Den dag i dag, er det stadig venneparret og deres familier, der fører Halifax Burgers frem i livet. Ambitionerne er steget, men missionen er den samme. I dag finder du Halifax’ 11 restauranter placeret i København, Lyngby, Hillerød, Køge og Roskilde.

Find Halifax i Amager Centret

Du finder Halifax i den gamle hvide bygning i Amager Centret, der tidligere har huset borgerservice og den famøse ”Amagerscene”. Det var i de lokaler, at den gamle rebfabrik havde sin daglige gang. Det vil du også opleve, når du besøger Halifax, der har inddraget den gamle fabriks ånd i indretningen. Restauranten åbnede tilbage i 2015, med helt nyrenoverede smukke lokaler, der siden åbningen har budt på mange smil og burgere over disken.

Kontakt Halifax

Har du spørgsmål til Halifax i Amager Centret, kan du kontakte restauranten på tlf.: +45 82 30 43 06, eller besøge os mandag – lørdag kl.11.30 – 22.00 og søndag kl.11.30 – 21.00.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Pizza By Nick i Amager Centret

Pizza By Nick

Tasty Fresh Food er tilbage, nu i nye lokaler og som PIZZA BY NICK. Nick glæder sig til at servere de samme sprøde slices og lækre pizzaer, som han har gjort for jer siden 1994.

Joe & The Juice i Amager Centret

Joe & The Juice

Den glade stemning, energiniveauet, de unge fyre bag baren og ikke mindst de lækre juices og sandwich har udviklet sig til et koncept, som vi alle kender og elsker.

Paradis Is i Amager Centret

Paradis Is

Hos Paradis laver vi vores is frisk hver dag af frisk frugt og de bedste råvarer og du kan også købe shakes og nymalet kaffe fra Illy.

Se alle spisesteder her