Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

PIZZA BY NICK I AMAGER CENTRET

Hos Pizza by Nick i Amager Centret kan du få en lækker og smagfuld bid af dine yndlingspizzaer. Nick glæder sig hver dag til at servere de samme sprøde slices og lækre pizzaer, som han har serveret siden 1994. Vi har alle dage lagt vægt på det gode håndværk, friske råvarer og selvfølgelig service med et smil. Kom forbi Pizza by Nick på stueetagen i Amager Centret og bliv mæt på lækre pizzaer.

Altid god stemning og super service

Pizza by Nick i Amager Centret sikrer dig altid en lækker smagsoplevelse, når du besøger os. Hos os er der altid rent og pænt – uanset om du bestiller to go eller sætter dig ind i restauranten og spiser. Når du bestiller ved os, kan du også altid følge med i hele processen fra start til slut, da vi står og laver alt maden lige bag ved disken. Du er altid mere end velkommen til at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.

Pizza by Nick på Amager er dit nye favoritsted, når det kommer til de klassiske italienske retter, som vi alle elsker. Vi serverer altid lækre pizzaer, der både ser godt ud og smager dejligt. Hos os er du altid garanteret en god og hyggelig stemning, så du nærmest ikke bemærker, at du sidder i et center. Hver en bid er et lille stykke af Italien – og det er dét der får dig til at komme igen og igen.

De lækreste pizzaer på Amager

Hos Pizza by Nick på Amager bruger vi altid de mest friske råvarer og alle vores pizzaer laves på en ordentlig bund, så alle smagsnuancer kommer til udtryk. Hos os kan du både få pizzaslices, som du kan have med på farten, når den lille sult skal stilles, samt hele pizzaer, som du kender dem. Vi laver selvfølgelig også familiepizzaer, når der er flere der skal dele.

Hos os finder du udover lækre pizzaslices også de bedste gourmetpizzaer, hvor der er fuld knald på smagen. Vi serverer også vores ”Pizza Blanca”, som er pizza uden tomatsovs. Hos Pizza by Nick i Amager Centret finder du også de bedste Veggie pizzaer. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af klassiske pizzaer, halvbagte pizzaer og pizzasandwiches. Du kan også blande en salat hos os eller bestille en børnemenu til de mindste. Hvis du køber en sodavand eller en menu giver vi endda én gratis refill.

 

Hvis du gerne vil forudbestille en pizza eller blot har spørgsmål til os, kan du altid kontakte os på tlf. nr. +45 3257 4353.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Joe & The Juice i Amager Centret

Joe & The Juice

Den glade stemning, energiniveauet, de unge fyre bag baren og ikke mindst de lækre juices og sandwich har udviklet sig til et koncept, som vi alle kender og elsker.

Espresso House i Amager Centret

Espresso House

Vi brænder for kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst.

Wokshop i Amager Centret

Wokshop

Wokshop beskriver sig selv som en thailandsk cantina. Restauranten er indrettet som gadekøkken-de-luxe med langborde og fokus på sunde, friske og autentiske retter med friske råvarer og til priser, som alle har råd til.

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Se alle spisesteder her