Åbningstider denne uge

Mandag

11:30-21:00

Tirsdag

11:30-21:00

Onsdag

11:30-21:00

Torsdag

11:30-21:00

Fredag

11:30-22:00

Lørdag

11:30-22:00

Søndag

11:30-21:00

Åbningstider

BISTRONOMI KITCHEN & BAR I AMAGER CENTRET

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret er dit nye go-to spisested, når du leder efter god mad til overkommelige priser. Vores restaurant og bar er det oplagte valg, når du befinder dig på Amager og leder efter et godt spisested. Her kan du sætte dig ned og slappe af mens du nyder et dejligt måltid mad eller en af vores udsøgte vine eller cocktails. Restaurantens omgivelser får dig helt til at glemme, at du befinder dig i et shoppingcenter, og vi garanterer at den stress og jag, der er forbundet med shoppeturen, ikke eksisterer hos os.

Fusionskøkken på Amager

Bistronomi på Amager er et fusionskøkken, hvor vi har kombineret alt det bedste fra det nordiske, franske og italienske køkken. Hos os er du garanteret en oplevelse uden lige – både når det kommer til smagen i vores retter og omgivelserne du befinder dig i, når du spiser hos os. Maden og omgivelserne emmer af New yorker rawness blandet med parisisk elegance. Vi har derudover tilføjet et touch af nordisk minimalisme, så du virkelig kan mærke den afslappende og hyggelige stemning, der omgiver dig, mens du er hos os. Restauranten er beliggende i Amager Centrets smukke gårdhave på stueetagen, hvorfor du kan sidde og nyde freden og roen. Bistronomi Kitchen & Bar er casual dining, hvor alle er velkomne. Kom ind forbi vores hyggelige spisested og slap af i vores komfortable interiør.

Spis brunch, frokost og aftensmad på Amager

Hos Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret kan du alle ugens dage spise brunch, frokost og aftensmad. Alle dage frem til klokken 14 serverer vi en udsøgt ”byg-selv-brunch”, hvor du kan vælge mellem flere forskellige mindre retter. Her kan du vælge mellem forskelligt brød, kød, fisk, frugt, grønt, æg, mejeriprodukter, friterede og søde retter. Du vælger helt som om du er til 3 retter, 5 retter eller om du ønsker endnu flere af de små og mættende retter. Mix og match din brunch som du ønsker, og få serveret smagfuld og delikat mad, der holder dig kørende hele dagen.

Hvis du blot ønsker en almindelig frokost eller er på jagt efter aftensmaden, finder du det selvfølgelig også hos os. Vi serverer både klassiske frokostretter som club sandwiches, nachos og smørrebrød. Derudover serverer vi også pastaretter, grillretter, retter med blåmuslinger eller torsk, sprøde salater, pizza og fantastiske desserter. Vi har noget for enhver smag – også de mindste. Kom ind forbi Bistronomi og nyd et lækket måltid mad hele dagen, alle ugens dage.

Vidunderlige vine og egen cocktailmenu

Hos Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret går vi meget op i, at du skal have mulighed for at skylle maden ned med nogle lækre drikkevarer. Hos os finder du et stort udvalg af øl, sodavand, saft, juice og shakes. Vi serverer også et bredt udvalg af varme drikke, hvis du ønsker kaffe, the eller varm kakao. Hos Bistronomi finder du også et stort vinkort fyldt med vidunderlige vine fra egen import. Vi har selv udvalgt hver eneste vin, så de passer til vores retter. Hvis du er i tvivl om hvilken vin du skal have til maden, er du altid velkommen til at spørge vores kyndige personale, som står klar til at hjælpe og vejlede dig.

Er du mere til en lækker cocktail, har vi også en udsøgt cocktailmenu, som vores bar manager selv har udviklet. Vi har både cocktails med vodka, gin, rom og whiskey, så vi altid har noget for enhver smag. Hver torsdag kl. 17-20 kører vi Happy Hour, hvor du kan købe cocktails til favorable priser.

 

Besøg Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret, når sulten melder sig. Vi garanterer altid god mad og en hyggelig og afslappet stemning.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Café A i Amager Centret

Café A

Vi har åbent alle ugens dage kl. 10.00-21.00 Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte Café.

Halifax i Amager Centret

Halifax

På Halifax gør vi os hver dag umage for at tilberede et stort udvalg af frisklavede burgere, fritter og andet tilbehør i mange varianter, snacks og dips og sætter en kæmpe ære i, at servere dit måltid for dig med et smil.

Joe & The Juice i Amager Centret

Joe & The Juice

Den glade stemning, energiniveauet, de unge fyre bag baren og ikke mindst de lækre juices og sandwich har udviklet sig til et koncept, som vi alle kender og elsker.

Centerpub Amagerhylden i Amager Centret

Centerpub Amagerhylden

Altid god stemning og indrettet som en original Engelsk Pub med mørke møbler.

Se alle spisesteder her