Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

CENTERPUB AMAGERHYLDEN I AMAGER CENTRET

Med en beliggenhed helt centralt ved Centertorvet i Amager Centret finder du Centerpub Amagerhylden. Er du til original Engelsk Pub med brune vægge og mørke møbler? Så har du fundet det helt rigtige sted.

Amagerhylden emmer af klassisk engelsk pub, hvor stemningen altid bærer præg af smil og gode historier. Her bliver du altid mødt af en uformel og venlig betjening af en af vores dygtige bartendere. Her er der plads til alle aldre, uanset om du vil nyde en øl eller sodavand. Hos Amagerhylden er det vigtigt, at der skal være plads til alle, og du vil derfor opleve at stedet ikke kun er for voksne, men også fungerer som et samlingssted for både familier og venner.

Engelsk pub

Amagerhylden er inspireret af stilen fra en engelsk pub. Men hvad er det, der er så specielt ved en engelsk pub? Mange mener, at der er noget helt specielt over stemningen på en engelsk pub med dens traditionelle mørke indretning bestående af mørkt træ fra gulv til loft, samt den spændende aroma, der breder sig i lokalet fra de mange fadøl, der suser over disken. Englænderne elsker den traditionelle Ale, som gerne serveres lunken – men også kendte pilsnerøl finder i stigende grad deres vej over baren. Kom og oplev stemningen fra en engelsk pub hos Centerpub Amagerhylden i Amagercentret.

Øl tempel på Amager

Er du en ægte øl-entusiast med stort Ø, så har Amagerhylden også noget til dig. Amagerhylden er et sandt lokalt øl-tempel for øl-entusiaster, placeret centralt lige på Amager. Her finder du mange spændende ølmærker, som byder på forskellige smage og dufte – og hvem ved, måske finder du din nye yndlings-øl. Er du ikke klar til at begive dig ud i den helt store ølsmagning for at finde din nye yndlingssøl, så finder du selvfølgelig også de klassiske ølmærker.

Rygning

Hos Amagerhylden er det tilladt at ryge på de anviste pladser i pubben. Pubben er opdelt i henholdsvis ryger og ikke-ryger zoner. På den måde kan der være plads til alle og vises hensyn.

Kontakt Centerpub Amagerhylden

Har du spørgsmål til Centerpub Amagerhylden, så kan du kontakte os på:

Tlf.: +45 32 54 28 00

Du kan besøge og kontakte Amagerhylden i hele åbningstiden Du finder pubben på mellemdæk centralt i centret ved Høje Gågade. Kig forbi Amagerhylden i Amager Centret, og få lidt koldt til ganen.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Café A i Amager Centret

Café A

Vi har åbent alle ugens dage kl. 10.00-21.00 Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte Café.

Halifax i Amager Centret

Halifax

På Halifax gør vi os hver dag umage for at tilberede et stort udvalg af frisklavede burgere, fritter og andet tilbehør i mange varianter, snacks og dips og sætter en kæmpe ære i, at servere dit måltid for dig med et smil.

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Paradis Is i Amager Centret

Paradis Is

Hos Paradis laver vi vores is frisk hver dag af frisk frugt og de bedste råvarer og du kan også købe shakes og nymalet kaffe fra Illy.

Se alle spisesteder her