Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

ESPRESSO HOUSE - KAFFE I AMAGER CENTRET

Er du på shoppetur i Amager Centret, og trænger du til en kaffepause? Så kom forbi Espresso House, hvor vi tilbyder god kaffe i vores hyggelige café i Amager Centret. Du kan også tage din kaffe to-go og nyde den, mens du shopper rundt i centret.

Meget mere end kaffe

Er du ikke til kaffe, eller trænger du til mere til noget sødt? Hos Espresso House serverer vi andet end bare kaffe, så der er noget for enhver smag. Kom ind og prøv vores gode varme chokolade, der er lavet på mørk chokolade fra danske Sv. Michelsen. Eller smag vores populære Chailatte eller vores gode teer.

Vi har også forskelligt brød og kager, så du kan få stillet den lille sult – eller måske blot din søde tand, så du kan få ny energi til din shopping i Amager Centret.

Du behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos os!

Vi sætter en ære i at servere en god kop kaffe

Hos Espresso House elsker vi kaffe mere end noget andet, og derfor finder du også flere forskellige, spændende kombinationer af kaffedrikke hos os. Fælles for dem alle er, at de primært er baseret på vores egen Husets Espresso bønner, som nøje er udvalgt til at give vores kunder den bedste kaffeoplevelse.

Vi brænder nemlig for god kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe den bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæster og i verdens hyggeligste omgivelser.

Så besøg Espresso House næste gang du er i Amager Centret og få en velsmagende kop kaffe.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Wokshop i Amager Centret

Wokshop

Wokshop beskriver sig selv som en thailandsk cantina. Restauranten er indrettet som gadekøkken-de-luxe med langborde og fokus på sunde, friske og autentiske retter med friske råvarer og til priser, som alle har råd til.

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Centerpub Amagerhylden i Amager Centret

Centerpub Amagerhylden

Altid god stemning og indrettet som en original Engelsk Pub med mørke møbler.

Café A i Amager Centret

Café A

Vi har åbent alle ugens dage kl. 10.00-21.00 Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte Café.

Se alle spisesteder her