Åbningstider denne uge

Mandag

11:30-21:00

Tirsdag

11:30-21:00

Onsdag

11:30-21:00

Torsdag

11:30-21:00

Fredag

11:30-22:00

Lørdag

11:30-22:00

Søndag

11:30-21:00

Åbningstider

WOKSHOP I AMAGER CENTRET

Wokshop er en thai restaurant midt i stueetagen af Amager Centret. Her kan du forvente at få en autentisk thailandsk oplevelse med mad, lavet så originalt som overhovedet muligt af thailandske kokke. Wokshop er smagen af Thailand.

WOKSHOP ÅBNINGSTIDER I AMAGER CENTRET

Wokshop følger ikke Amager Centrets normale åbningstider. Her holder køkkenet nemlig længe åbent. Du kan derfor besøge restauranten eller få din thai takeaway indtil kl. 21:00 alle ugens dage. Køkkenet lukker normalt 15 minutter før restaurantens lukketid.

AUTENTISK THAI MAD PÅ AMAGER

Wokshop får alle deres specialiteter leveret direkte fra Thailand. På denne måde sikres de bedste, friske og mest smagfulde ingredienser at arbejde med. På menuen finder du lækker autentisk thai mad, der er krydret med masser af smag, chili og friske aromatiske ingredienser til den ægte thai elsker. Forvent smagseksplosioner af chili, ingefær, thai basilikum, hvidløg, citrongræs, galangal, koriander og kaffir limeblade.

Skal du afsted med familien, kan I sagtens finde milde retter, hvor alle kan være med – selv de mindste. Wokshop har en børnemenu med ægte thailandske retter, der dog er lavet på en børnevenlig måde.

WOKSHOP MENU – LÆKRE THAI RETTER

Er du godt kendt i det thailandske køkken, så kender du højst sandsynligt alle retterne på Wokshops menukort.

Du kan se hele menuen inde på Wokshops hjemmeside, men blandt de mest populære thai retter er:

  • Friske forårsruller, der serveres med en lækker thai sauce
  • En frisk Red panang curry salmon med laks og masser af grønt
  • Tom Yam suppe med kylling eller rejer
  • Pad Thai med tofu eller rejer
  • Stir fried beef med kalvemørbrad, ris, grøntsager og svampe
  • Et stort udvalg af karryretter lavet med grøn, gul eller rød karry
  • Mango sticky rice, der er en klassisk thailandsk dessert

THAILANDSKE COCKTAILS

Udover alle de lækre thailandske retter, har Wokshop også et udvalg af friske og lækre cocktails, der kan bringe enhvers tanker direkte til sydens sol og varme.

Blandt udvalget af cocktails kan du finde nogle klassikere som Dark ’N’ Stormy og Gin & Tonic. Derudover kan du for eksempel få Wokshops signatur cocktail som hedder Phi Phi Passion. Den laves med rom, passionsfrugt, blodappelsin, ingefær, lime og appelsin, og har en perfekt balance mellem det søde og friske.  

SKØN THAI RESTAURANT PÅ AMAGER

Læg et besøg forbi den skønne thai restaurant, når I skal fejre en fødselsdag, eller at det er blevet onsdag igen. Restauranten er stilrent indrettet med god plads, rar belysning samt thailandsk kunst og skulpturer, der er med til skabe de helt rigtige omgivelser for din madoplevelse. Du kan selv vælge, om du vil sidde blødt i vores loungestole eller ”rigtig til bords” på vores almindelige stole og bænke.

Har sommeren meldt sin ankomst, så kan I også sidde og nyde thai maden i Amager centrets gårdhave. Så åbner vi nemlig dørene ud til, og restauranten transformeres til en udendørsrestaurant. Perfekt når varmen har godt fat i hele København og tanken om, at tilbringe mere tid indendørs ikke tiltaler dig.

BESTIL THAI TAKE AWAY PÅ AMAGER

Wokshop laver den måske bedste thai takeaway på Amager – uanset om du skal have frokost, aftensmad eller catering. Absolut en thai restaurant, der skal prøves af alle Amar’kanere. 

Du kan bestille din thai mad online på wokshops hjemmeside eller ringe på +45 32 62 61 21. 

HENT SELV ELLER FÅ THAI TAKE AWAY MED LEVERING

Hvornår har thai to go eller levering lige til døren nogensinde været en dårlig idé? Hos Wokshop på Amager kan du både få takeaway med egen afhentning eller med levering. Hop på bussen eller tag med metroen til Amagerbro station for nemt at hente din thai mad selv – eller betal lidt mere, så du kan få leveret din thai curry lige til døren og nyde den i hjemlige omgivelser.

Wokshop levering koster omkring 69 kroner. Det er nem og kompromisløst thai mad nær Amagerbrogade og Amagerbro st.

THAI TAKEAWAY TIL FROKOST

Wokshop åbner inden frokosttid alle ugens dage, så der er god mulighed for at bestille en lækker omgang thailandsk mad til frokost fra restauranten. Wokshop har altid lækre aktuelle ’lunch offers’, hvor du kan finde en skøn ret til gode penge. Du kan se de aktuelle frokosttilbud hos Wokshop på hjemmesiden.

Hvis du har en virksomhed på Amager, tilbyder Wokshop også thai takeaway til virksomheder. Desuden er det et godt sted til firmafrokosten, eller hvis du har brug for en pause på shoppingturen.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Centerpub Amagerhylden i Amager Centret

Centerpub Amagerhylden

Altid god stemning og indrettet som en original Engelsk Pub med mørke møbler.

Café A i Amager Centret

Café A

Vi har åbent alle ugens dage kl. 10.00-21.00 Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte Café.

Halifax i Amager Centret

Halifax

På Halifax gør vi os hver dag umage for at tilberede et stort udvalg af frisklavede burgere, fritter og andet tilbehør i mange varianter, snacks og dips og sætter en kæmpe ære i, at servere dit måltid for dig med et smil.

Se alle spisesteder her