Halifax

På Halifax gør vi os hver dag umage for at tilberede et stort udvalg af frisklavede burgere, fritter og andet tilbehør i mange varianter, snacks og dips og sætter en kæmpe ære i, at servere dit måltid for dig med et smil. Vi har også gode muligheder for vegetarer og veganere. Forår og sommer åbner vi vores store gårdhave – hvor du i solen kan nyde din burger eller en kold økologisk pilsner fra fad.

Vi elsker, når restauranten summer og bobler af god, afslappet stemning – når alle føler sig hjemme og godt tilpas, uanset om det er kollegaerne, familien eller daten, der udgør selskabet. Så kom forbi og bliv forkælet.

Halifax Amager holder til i en gammel hvid bygning i den del af Amagercentret, som engang udgjorde Borgerservice og før det den berygtede ’Amagerscene’. Oprindeligt husede de flotte lokaler dog en rebfabrik med en 10 meter lang reberbane, hvilket går igen i indretningen af vores helt nyrenoverede restaurant, som vi åbnede i 2015.

Skal du holde din fødselsdag, konfirmation eller et firmaarrangement, tager vi meget gerne imod større selskaber. Du kan reservere bord til 6 personer eller derover ved at sende en mail til bord@halifax.dk

ÅBNINGSTIDER
MAN-LØR 11:30 – 22:00
SØNDAG 11:30 – 21:00

Besøg hjemmesiden for menukort m.v. www.halifax.dk