Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

PARADIS IS I AMAGER CENTRET

Hos Paradis Is i Amager Centret finder du et hav af lækker frisklavet is. Er du en stor is-elsker, så er du kommet til det rette sted. Hos Paradis Is er kun det bedste godt nok. I år 2000 slog Paradis Is dørene op for første gang på Nørregade i Aarhus. Siden da er der blevet langet mange is over disken til de besøgende, og i dag tæller Paradis Is ca. 45 butikker rundt om i Danmark.

Hos Paradis Is finder du is i mange forskellige varianter og størrelser herunder også plantebaserede is, samt varme drikke såsom kaffe og kakao. Har du allergener, kan du altid spørge personalet for ingredienser i isene, så du trygt kan vælge din is.

Bæredygtighed hos Paradis Is

Hos Paradis Is er der et stort fokus på bæredygtighed. De senere år har Paradis Is gennemgået en større bæredygtig proces, som fortsætter løbende i de kommende år.

Et af de større skridt Paradis Is har taget i kampen for at blive en mere bæredygtig virksomhed, er at udskifte sugerør fra plastik til papirsugerør. Det samme med isskeer og bægre, som de seneste år er skiftet ud til bionedbrydelige papirskeer og bambusbægre.

Catering fra Paradis Is

Står du og mangler desserten til fødselsdagen, konfirmationen, brylluppet eller noget helt fjerde, så leverer Paradis Is den perfekte cateringløsning ud af huset til din fest. Her kan du få leveret is-diske med flere forskellige is-varianter i. Du kan også få leveret en partyboks med is og vafler til mindre arrangementer. Du kan altid forhøre dig om cateringmulighederne i din Paradis Is butik.

Besøg Paradis Is

Kom forbi Paradis Is i Amager Centret, og nyd en lækker hjemmelavet is i vaffel eller bæger. Du finder Paradis Is i stueetagen ved indgangen fra Reberbanegade. Her står det venlige personale altid klar til at svinge is over disken til dig og dine kære.

Paradis Is holder åbent i hele centrets åbningstid, så du altid kan nyde en is på din shoppetur.

Har du spørgsmål til butikken, kan du kontakte os på tlf.: +45 32 96 19 19.

 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Pizza By Nick i Amager Centret

Pizza By Nick

Tasty Fresh Food er tilbage, nu i nye lokaler og som PIZZA BY NICK. Nick glæder sig til at servere de samme sprøde slices og lækre pizzaer, som han har gjort for jer siden 1994.

Joe & The Juice i Amager Centret

Joe & The Juice

Den glade stemning, energiniveauet, de unge fyre bag baren og ikke mindst de lækre juices og sandwich har udviklet sig til et koncept, som vi alle kender og elsker.

Espresso House i Amager Centret

Espresso House

Vi brænder for kaffe, mennesker og miljø – og for at skabe verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste gæst.

Wokshop i Amager Centret

Wokshop

Wokshop beskriver sig selv som en thailandsk cantina. Restauranten er indrettet som gadekøkken-de-luxe med langborde og fokus på sunde, friske og autentiske retter med friske råvarer og til priser, som alle har råd til.

Se alle spisesteder her