Bolig & Isenkram

 

Boligindretning og isenkram i Amager Centret – Find inspiration til dit hjem


Går du og mangler noget til køkkenet? Eller overvejer du at købe en ny computer eller smartphone? Måske mangler badeværelset noget badeværelsestilbehør? Kom ned til os i Amager Centret, og tjek alle vores isenkræmmere og boligbutikker ud – vi har helt sikkert noget til dig, uanset hvad det er du går og leder efter.

Der er desværre ingen butikker i centret inden for denne kategori

Vores forskellige boligbutikker har både stort og småt til alle rum, og du kan finde alt fra møbler og anden indretning til elektronik eller en hel verden af gør-det-selv-udstyr.

Vores boligbutikker i Amager Centret er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med indretningen af dit hjem, og de er alle på forkant med de seneste trends. Det betyder, at du altid vil kunne finde noget, der vil pynte i dit hjem. Tag eventuelt vennerne eller veninderne med på shoppetur og find nogle fine planter, LP'er fra jeres yndlingsmusikere, grej til køkkenet, en ny sofa til øvelokalet eller måske noget ny belysning til stuen.

Du kan med rette gå på opdagelse hos vores isenkræmmere eller i vores boligbutikker og finde netop dét, du eventuelt mangler til soveværelset, køkkenet, kontoret, badeværelset eller stuen. Måske er du blevet forelsket i en ny computer eller et nyt møbel? Eller også har du fået lyst til et nyt gør-det-selv-projekt, hvor dine kreative sider kommer på arbejde?

Vores cool boligbutikker og seje isenkræmmerne i Amager Centret har næsten med garanti noget til dig og dit hjem. Du kan finde alt fra lækre puder, dejlige tæpper, skønne møbler, fantastisk køkkenudstyr, vidunderligt badeværelsesudstyr og meget mere. De små detaljer er med til at sætte prikken over i’et i dit hjem og dermed fuldende den hjemlige oplevelse og vi har alt til det ama´rkanernes hjem.

Boligindretningen er din personlighed – Hvad siger dit hjem om dig?

Det siges, at din boligindretning afspejler din personlighed og ofte spænder indretningen over mange aspekter og historier fra dit liv. Boligindretning kan være alt fra skabelsen af det perfekte rum fra bunden eller tilføjelsen af den sidste, lille detalje.

Derudover kan du finde både plader og pladespillere, og mange andre former for lyd, som også kan være med til at skabe den perfekte stemning i hjemmet. Vi har flere butikker som sælger elektronisk isenkram. Så om det er ny lyd, nyt tv, ny computer eller måske en ny smartphone, så har vi noget til enhver smag.

Vores boligbutikker og vores isenkræmmere er fyldt med fantastiske gaveidéer, og du kan finde alt fra den perfekte fødselsdagsgave, en skøn værts- eller værtindegave og meget mere i Amager Centret. Du kan få en masse boliginspiration og tips til de nyeste trends og tendenser i Amager Centrets butikker.


Måske du også kunne være interesseret i

Dagligvarer i Amager Centret

Dagligvarer & Specialiteter

I Amager Centret har vi et fantastisk udvalg af friske dagligvarer og specialiteter - se udvalget her.

Elektronik & Telefoni  i Amager Centret Shoppingcenter

Elektronik & Telefoni

Vi har en masse butikker, der er klar til at hjælpe dig uanset om du søger ny elektronik, hårde hvidevarer, små husholdningsapparater eller køkkenmaskiner. Eller har brug for at få repareret din iPhone.

Dametøj i Amager Centret

Dametøj

Du kan finde mange forskellige dametøjsbutikker i Amager Centret - Se dem alle her.

Herretøj i Amager Centret

Herretøj

Se alle vore herretøjsbutikker og læs mere om tøj til mænd og herremode i Amager Centret.