Personlig pleje


Personlig pleje og skønhedsprodukter i Amager Centret


Er du på udkig efter skønhedsprodukter eller personlig pleje af højeste kvalitet?
Så kan du med rette besøge Amager Centret og opleve et fantastisk udvalg af personlig pleje, skønhedsbehandlinger og skønhedsprodukter. Du kan blive forkælet fra top til tå under ét og samme tag på Amager.

Der er desværre ingen butikker i centret inden for denne kategori

Trænger du til at få studset lokkerne? Måske skal håret farves eller skægget klippes? I Amager Centret har vi flere topprofessionelle frisører, der står klar til at hygge om dig, og som sørger for, at du altid kan få gode råd og vejledning, så du får lige præcis den frisure, du gerne vil have. Har du lyst til lidt ekstra personlig pleje, kan du også nyde en afslappende nakkemassage før din klipning eller en hot towel shave hos Amager Centrets barber.

Hudens sundhed er utroligt vigtig for dit velvære. Det er vigtigt, at du passer godt på den! I Amager Centret kan du finde alt fra produkter, der styrker kroppens velvære til skønhedsprodukter, der egner sig til din daglige pleje. Det betyder, at du kan finde alt fra cremer, olier og lotions, til vitaminer og kosttilskud i Amager Centrets butikker.
Det amar´kanske klima tæt på havet, betyder at huden let kan tørre ud i de kolde måneder. I disse måneder er det specielt vigtigt, at sørge for at din krop og hud får noget ekstra fugt og vitaminer, så du kan føle dig godt tilpas hele året.

I Amager Centret har vi også både en neglesalon og en tatovør, så du kan udsmykke din krop i bedste Amar stil. Vores neglesalon er klar til at forkæle dig med alt indenfor negle- og fodbehandlinger. Vores tatovørsalon er topprofessionel og har nogle af de bedste tatovører, der står klar til at skabe de smukkeste tatoveringer sammen med dig – om det er din første tattoo, eller du skal have færdiggjort dit sleeve.

Briller og smykker - Oplev en verden af skønhed i Amager Centret

Smykkebutikkerne i Amager Centret har et bredt udvalg af smykker. Uanset om du er til de store mærker eller de små lokale guldsmede, og om dit budget er stort eller småt, så kan du helt sikkert finde noget, der passer perfekt til dig.

Smykker er desuden den perfekte gave til både din kæreste, dine venner eller din familie. Alle bliver glade for en ny fingerring eller en pæn halskæde, og vi har professionelle medarbejdere og uddannede guldsmede, der står klar til at guide dig, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge.

Dit syn er ligeledes en stor del af den personlige pleje og skønhed. Vores optikere i Amager Centret er derfor klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal have hjælp til det rette brillestel, brilleglas eller have foretaget en synsprøve.
Du kan trygt og roligt overlade dit syn til de professionelle optikere i Amager Centret, og du vil altid kunne opleve en uforlignelig service.

Måske har du fortjent lidt ekstra forkælelse? Så kan du med rette besøge skønhedsbutikkerne i Amager Centret og opleve alt fra neglebehandlinger til frisører, optikere og guldsmede. God fornøjelse i Amager Centret!


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i Amager Centret

Dametøj

Du kan finde mange forskellige dametøjsbutikker i Amager Centret - Se dem alle her.

Herretøj i Amager Centret

Herretøj

Se alle vore herretøjsbutikker og læs mere om tøj til mænd og herremode i Amager Centret.

Smykker & Accessories i Amager Centret Shoppingcenter

Smykker & Accessories

Er du på udkig efter nye smykker og accessories, har vores søde butikker noget for enhver smag.

Dagligvarer i Amager Centret

Dagligvarer & Specialiteter

I Amager Centret har vi et fantastisk udvalg af friske dagligvarer og specialiteter - se udvalget her.