Sko


Skobutik – En verden af sko på Amager


Er du på udkig efter nye sko, fede sneakers eller lækre støvler?
Amager Centret er det bedste sted at finde sko – vi har et fantastisk udvalg af skobutikker, der alle har et lækkert og fristende udvalg af de nyeste sko, støvler og sneakers.

Udvalget i vores skobutikker er sat sådan sammen, at du både kan finde de kendte og klassiske modeller, som du kender fra gadebilledet, eller de mere trendy og moderne sneakers, som skiller sig ud fra mængden. Vi er derfor helt sikre på at du med garanti kan finde et par sko eller støvler, som du med stolthed kan vise frem på de ama´rkanske gader og stræder.

Der er desværre ingen butikker i centret inden for denne kategori

Betyder en personlig og professionel service også noget for dig, når du skal finde dine næste par sko? Vores skobutikker giver dig altid en fantastisk oplevelse med personlig betjening og professionel vejledning, der sikrer, at du får de perfekte sko med hjem.

Vores mange skobutikker fører et bredt udvalg både damesko, herresko og børnesko, så du kan helt sikkert finde noget at stikke fødderne i – om det så er sko, sneakers, støvler, eller de højeste stiletter i byen.
Det kan være, at du måske skal bruge et par fede sneakers til et afslappet og lækkert look, måske et par smukke stiletter til en fantastisk kjole eller et par gummistøvler til det danske forår? Desuden kan du få repareret dine gamle sko og støvler, hvis du ikke nænner at skille dig af med dem.
Uanset hvilken slags sko, du skal bruge, kan du finde dem i Amager Centret.

Sko og støvler – Den perfekte gave?

Vi har skobutikker, der fører både damesko, herresko og børnesko fra alle de kendte mærker, og du kan finde dem i alle prislejer.
Du kan finde sko, der passer perfekt til din personlige stil eller sko, der skiller sig ud fra mængden.

Vi kan også tilbyde dig en god håndfuld butikker der sælger børnesko. For børn er løb og leg en stor og vigtig del af hverdagen. Om det så er i haven, ved stranden eller på legepladsen. Derfor er det også utroligt vigtigt, at de har noget fodtøj, som kan holde til lidt af hvert. Vi har fodtøj til alle sæsoner, alt slags vejr og alle former for leg, så dit barn kan slå sig løs alle steder og i al slags vejr uden at få våde tæer.

Et par lækre sko eller et par skønne sneakers er samtidig den perfekte gave – til dig selv eller til én, du holder af. Er du på udkig efter et par hurtige kondisko, de vildeste sneaks, et par hyggelige hjemmesko eller måske nogle skønne sommersandaler? Så kan du finde det perfekte par sko i en af vores skobutikker.

Læs mere om skobutikkerne i Amager Centret og find dit næste par sko, der klæder dig og dine fødder.


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i Amager Centret

Dametøj

Du kan finde mange forskellige dametøjsbutikker i Amager Centret - Se dem alle her.

Herretøj i Amager Centret

Herretøj

Se alle vore herretøjsbutikker og læs mere om tøj til mænd og herremode i Amager Centret.

Børn i Amager Centret

Børn

Vi har masser af dejlige butikker, hvor du kan finde alt til børn og barnlige sjæle, uanset om de er 0 år, 10 år eller 92 år!

Sport & Fritid i Amager Centret

Sport & Fritid

I Amager Centret kan du finde alt til sport og fritid - find dit udstyr her.