Sport og fritid


Sport og fritid i Amager Centret – Alt fra sportsudstyr til brætspil


Hvad er din hobby? Slapper du kun af, når du sidder på din racercykel? Spiller du brætspil med vennerne? Elsker du at tage naturbilleder? Eller måske nyder du bare at sætte en god plade på, mens du sidder og strikker?
Næsten uanset hvad din hobby er, så kan du finde alt det, du har brug for i Amager Centret. Vi har et væld af fantastiske butikker med lækkert grej til både din sport og din hobby.

Der er desværre ingen butikker i centret inden for denne kategori

Du kan finde alt fra lækkert sportsudstyr, sportstøj, og outdoorgrej til romantiske noveller, kameraer, cykler, brætspil og meget, meget mere i Amager Centret.

Du kan både lade din fantasi og din viden få frit løb, når du skal vælge nye bøger og brætspil. Hos Bog & Idé i Amager Centret kan du finde alt fra krimiromaner og selvbiografier til fantasy- og kogebøger. Derudover har de et fantastisk udvalg af udfordrende brætspil, så du er sikret timevis af sjov med vennerne og familien.

Netop brætspil fylder mere og mere, og det er altid hyggeligt at kunne dyste med både venner, veninder, kæresten og familien i et udfordrende spil. Du kan både finde brætspil, der tester din viden og din evne til at tænke hurtigt og spil, der både passer til hele familien eller en aften med vin og venner.

I Amager Centret er vi vilde med sammenhold og hyggelige stunder, og vi sætter pris på at samle både venner og familie omkring et brætspil eller sportsaktiviteter i haven.
Vi er dog også vilde med de stille stunder i sofaen, dybt begravet i en spændende bog, eller en ny og udfordrende garnopskrift. Uanset hvordan du foretrækker dine fritimer, kan du finde det perfekte udstyr i Amager Centret.

God lyd og smukke billeder i Amager Centret – Høj kvalitet og klassiske tendenser

I Amager Centret omfavner vi alle dem, der stadig elsker at nørde den gode lyd, de flotte og autentiske billeder, såvel som det klassiske håndarbejde.

LP-pladen er kommet stærkt tilbage og er nu super trendy. Mange mener, at LP-plader er den mest autentiske måde at høre musik på. Hos Sound Accord i Amager Centeret ELSKER de LP’er! Uanset om du er til nye hits eller klassikerne, bløde popbeats eller hård rock, så kan de helt sikkert hjælpe dig med at finde den perfekte plade.

Mens nogle elsker god lyd, er der andre der bruger deres fritid på at jagte det perfekte billede. Hos Kamerahuset i Amager Centret kan du finde alle typer af kameraer og alt det tilbehør, du måtte have brug for for at indfange øjeblikket. Måske overvejer du at købe et kamera for at tage smukke billeder af din familie eller Amagers hyggelige gader? Eller rejser du gerne langt for at tage det perfekte billede og finde det perfekte motiv? Uanset hvad, så har de helt sikkert et kamera, der passer perfekt til dig.

Sport og fritid på Amager – Find alt til din fritid – også på mobilen

Bruger du dine eftermiddage på at drible forbi dine venner på Kløvermarken, eller paddlesurfer du langs strandparken?

Sportsbutikkerne i Amager Centret fører et stort og lækkert udvalg af fantastisk sportstøj og sportsudstyr. Du kan finde alt fra fodboldstøvler og håndboldsko til svømmeshorts eller udstyr til spejderlivet.
Vores sportsbutikker favner vidt og bredt, og det betyder, at du kan finde sportsudstyr til alle mulige sportsgrene.

Det professionelle personale i vores sportsbutikker er klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med det perfekte udstyr til din sport eller din fritidsaktivitet. Uanset hvad du er på udkig efter, vil du altid blive mødt af en fantastisk service og personlig vejledning.

Hvad kan du lide at bruge din fritid på? Holder du af at cykle lange ture i det fri, så kan du med rette besøge vores cykelhandler og finde en ny cykel eller udstyr til din cykel.
Er du glad for overlevelsesture i det fri, kan du ligeledes finde det i Amager Centret.

I Amager Centret er vi vilde med fritidsaktiviteter, hobbyer og sportsaktiviteter.
Amager Centret har alt, hvad du kunne drømme om til din hobby samlet i et hyggeligt shopping center.


Måske du også kunne være interesseret i

Børn i Amager Centret

Børn

Vi har masser af dejlige butikker, hvor du kan finde alt til børn og barnlige sjæle, uanset om de er 0 år, 10 år eller 92 år!

Dametøj i Amager Centret

Dametøj

Du kan finde mange forskellige dametøjsbutikker i Amager Centret - Se dem alle her.

Herretøj i Amager Centret

Herretøj

Se alle vore herretøjsbutikker og læs mere om tøj til mænd og herremode i Amager Centret.

Dagligvarer i Amager Centret

Dagligvarer & Specialiteter

I Amager Centret har vi et fantastisk udvalg af friske dagligvarer og specialiteter - se udvalget her.