Dagligvarer


Dagligvarer i Amager Centret – Alt til dine indkøb


Vi har alle de dagligvarer, du skal bruge i Amager Centret. Skulle du være på udkig efter noget ekstra lækkert til weekenden, middagen eller festen, så kan du også trygt besøge os; vi har altid noget til enhver begivenhed. Alt sammen samlet under et tag i vores hyggelige center.

Vi har et suverænt og lækkert udvalg af dagligvarebutikker i centret, hvor du både kan handle stort ind til ugens løb eller finde den specialitet, du lige står og mangler.

Der er desværre ingen butikker i centret inden for denne kategori

Alle vores dagligvarebutikker i Amager Centret fører et lækkert og indbydende sortiment af dagligvarer. Du kan derfor både finde de eksklusive og lækre delikatesser samt de nødvendige og mest simple basisvarer og varer til hverdagen. Desuden kan du hente dine pakker i vores pakke service butik.

Vores kombination af fantastiske dagligvarebutikker og smukke specialbutikker gør det nemt og hurtigt for dig at finde alt til hjemmet. Det betyder at du har de lækreste indkøbsmuligheder i vente, næsten uanset hvad du har lyst til.

Du kan både klare dine dagligvareindkøb med en hurtigt og nem smuttur eller tage en tur rundt i supermarkederne og hente inspiration fra vores store udvalg og søde personale, til en lækker middag, weekendens brunch- eller frokostaftale eller nogle nye retter. Du finder blandt andet et stort udvalg af lækkert brød, fantastisk pålæg, et lækkert udvalg af chokolader, spiritus og delikatesser, samt normale dagligvarer.

Hvis du har haft en super stresset dag, kan det være svært at finde overskud til at klare indkøbene. Det er netop derfor, at dagligvarebutikkerne i Amager Centret gør så meget ud af indretningen af butikkerne og uddannelsen af personalet.

Dagligvarebutikkerne i Amager Centret har også et fantastisk udvalg af øl, vin og spiritus, så du kan finde lidt godt til ganen. Personalet i butikkerne er altid klar til at rådgive dig med valget af den perfekte vin til maden eller ingredienserne til din favorit drink.

Fantastiske indkøbsmuligheder i Amager Centret

Dagligvarer er ligeledes en fantastisk gaveidé. I Amager Centret kan du kan finde velsmagende, smukke og lækre vært- og værtindegaver, fødselsdagsgaver og meget mere.

Du kan finde alt fra frodige og velsmagende vine, smukke blomster og fyldte chokolader til boblende champagner og specielle øl. Du kan finde den perfekte gave til ethvert arrangement, og ofte kan du være heldig at få lov til at prøvesmage, så du er sikker på, at du har valgt rigtigt.

Butiksmixet af dagligvarebutikker i Amager Centret er sammensat således, at du kan finde fantastisk kvalitet, inspirerende omgivelser og et professionelt og smilende personale.

Du kan finde mange forskellige specialiteter og lækkerier i en 1500 m2 stor og fantastisk Føtex. Vores slagter står altid klar med alle de bedste varer – både lækre udskæringer og spændende delikatesser. Derudover finder du en lang række basisvarer og andre ting til hjemmet blandt de mange indbydende kvadratmeter.

Er du på jagt efter kvalitet og convenience kan du med rette besøge vores Irma. Her finder du et stort og lækkert udvalg af økologiske varer, et hav af specialiteter og en masse varer fra mindre og kvalitetsbevidste leverandører fra både ind- og udland.

Er du på udkig efter den perfekte vin, en god gin, en lækker specialøl, eller måske en lækker gavepakke til en du holder af? I Private Selection kan du opleve et uforligneligt sortiment af alt fra vin, spiritus og øl til chokolader og lakridser. Her er desuden mulighed for at booke diverse smage-arrangementer, hvor man kan smage både vin, øl, rom eller gin.

Skal hjemmet pyntes med friske blomster eller skal du forkæle en, du holder af? Så kan du kigge forbi AC Blomst og købe bundter af fantastiske og smukke blomster eller få bundet en buket, der pynter i dit hjem eller hos en heldig modtager.

Vi har desuden en pakkeservice i centret, så du kan afhente dine pakker, samtidig med at du shopper.

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig en lækker, hyggelig og overskuelig indkøbstur, og vi glæder os altid til at se dig i Amager Centret.


Måske du også kunne være interesseret i

Bolig i Amager Centret

Bolig & Isenkram

I Amager Centret har vi et fantastisk udvalg af boligbutikker, se alle butikkerne her.

Elektronik & Telefoni  i Amager Centret Shoppingcenter

Elektronik & Telefoni

Vi har en masse butikker, der er klar til at hjælpe dig uanset om du søger ny elektronik, hårde hvidevarer, små husholdningsapparater eller køkkenmaskiner. Eller har brug for at få repareret din iPhone.

Dametøj i Amager Centret

Dametøj

Du kan finde mange forskellige dametøjsbutikker i Amager Centret - Se dem alle her.

Herretøj i Amager Centret

Herretøj

Se alle vore herretøjsbutikker og læs mere om tøj til mænd og herremode i Amager Centret.